کیک پنیر و پرتقال

خب دیگه نوبتی ام که باشه نوبت منه که پست بذارم. هی هر روز میام آپ کنم این دوس جونی نمیذارهنیشخند دوس جونی سعی کن یه کم رو اخلاقت کار کنی Console.................................عاشقتمFor You

مواد لازم:

کره خرد شرد شده 185 گرم ( به دمای محیط رسیده ) یا 100 گرم کره و 1/2 پیمانه روغن مایع

پنیرخامه ای 100 گرم

شکر 270 گرم یا 1 و 1/3 پیمانه

تخم مرغ 4 عدد

رنده پوست پرتقال 2 ق مرباخوری

آرد 270 گرم یا 2 و 1/4 پیمانه

بکینگ پودر 1.5 ق مرباخوری

طرز تهیه:( نیگا چه عشوه ای میامزبان)

فر رو روشن میکنیم و روی 180درجه تنظیم می کنیم.آرد و بکینگ پودر رو مخلوط و 3بار الک می کنیم و میذاریم کنار

اول کره و شکر و رنده پوست پرتقال رو با همزن خوب می زنیم تا سبک بشه.تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه می کنیم و هر بار به مدت 1 دقیقه هم میزنیم.خب تو این مرحله پنیر خامه ای رو اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم . حالا مخلوط آرد رو تو 2 مرحله اضافه میکنیم.بینش هم آب اون پرتقالی که پوستشو رنده کردیم اضافه می کنیم ترجیحا.مخلوط رو با ویسک به آرومی هم میزنیم تا خوب مخلول بشه و میریزیم توی قالب و تو ی فر میذاریم به مدت 1 ساعت.

خب کیک خوش عطر و طعممون آماده ست.بفرمایین نوش جان

واقعا که عطرش آدمو مست می کنهFlower

تستراعظم نوشت: دوس جونی گلم ببخشید که همه بار این وبلاگو گذاشتم رو دوش تو. قول میدم دیگه اینقد غیبم نزنهI'm Sorry

/ 15 نظر / 31 بازدید
نمایش نظرات قبلی
شادی

دستت درد نکنه عزیزم. خیلی خوب کردی که آپ کردی. حالا دیر هم باشه عیب نداره خوبه هستی به هر حال. راستی خانوم خوشگله تو مواد لازم هم برو اون پوست لیمو رو بکن پوست پرتقال. بوس فراوان[قلب][گل]

اتوسا

با سلام خواهشن اگر ان هستيد سريع جوابم را بدهيد. من پودر زلاتين را براي يك نوع دسر استقفاده كردم و طبق معمول هميشه اول مقداي از اون را روي اب سرد پاشيدم تا اسفنجي بشه ولي اسفنجي نشد و بعد وقتي به روش بن ماري طبخ دادم رنگش كدر شد آيا فاسد ده اين بسته پودر ژلاتين يا مشكل از جاي ديگه هست

اتوسا

یک دنیا سپاس بابت پاسختون ای جونم سرعت عمل کف بر شدم حالا یعنی بریزم دور اون ژلاتین رو[نیشخند][نیشخند][خجالت]

طاهره

سلام عزیزم عکسش برای من قابل دیدن نبود ولی میدونم عالیه عزیزم از رسپی کباب مرغت استفاده کردم برای تولد همسرم بسیار بسیار خوشمزه بود الان با همون کباب آپم تشریف بیار[گل]

طاهره

اووووووووووووووووووووو دیدم کیک که عالیه ولی توی این فنجون کیک یه طعم دیگه داره عجب چای و فنجون خوشمزه ایی[ماچ]

پرچین

سلام دوس جونیا مخصوصا دوس جون اعظم[قلب]دلمون واست تنگ شده بود گلم بوی کیک خوشمزت تا اینجا امده دست هردوتون درد نکنه هر چی میپزید عالی و فوقالعادست میسسسسسسسسی [ماچ][ماچ]

شاپرک

شوک زده شدم تستر اعظم جونی اسمت را دیدم فکر کردم اشتباه نوشتین [چشمک] دستت درد نکنه کیک چشمک زنی شده . عید جفتتون هم مبارک [ماچ][ماچ]

فرزانه

سلام خانمی خسته نباشید خواستم بپرسم خامه ی فرم گرفته ای که ازقنادی میخریم وزیادداریم باید درفریزر نگهداری کنیم؟ وبرای دفعه ی بعد که خواستیم استفاده کنیم باید آنهار را بزنیم یا نه؟ لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم.

sima

سلام[لبخند] کیک خیلی خیلی خوشمزه ایی بود .دستتون درد نکنه[گل متاسفم که اونقدر دیر تشکر کردم که تستر اعظم از سایت خداحافظی کردن اما امیدوارم خانم کوچیک این تشکر و سلام من و بهشون برسونن [لبخند][گل][گل]

123

تستری جون کیکتون بسیار عالی بود ممنون. خوشمزه بود و بافت خوبی داشت. فقص یه سوال: وجود پنیر تو این کیک دلیل خاصی داره یا به صرف طعم و مزه است؟؟ راستی شکلات فینگرهاتونم واااای عالی طعم تلخش روح آدمو تازه میکرد از بسیار تا بسیار[چشمک] با توجه به اینکه شکر و تخم مرغ نداشت فوق العاده بود فقط یه ایراد داشت کمبود[نیشخند] میشه مقدار کره رو کم کرد و چیز دیگه ای جایگزین کرد؟؟ برا سلامتش میگم؟؟؟ ببخشید دوتا سوال شد از 2تا دستور