براونی ( Brownie ) و تولد تستری!!!

سلام سلام.امروز جشن داریم.همه تونم دعوتین .آخه تولد وبلاگ جونمونه.امروز وبلاگمون 2ساله شد.واسه همین من و دوس جون جونیم تصمیم گرفتیم یه پست مشترک بذاریم.  خیلی این وبلاگ مشترکمونو دوس دارم.امیدوارم صدساله بشه. همه شما دوس جونیا رو هم خیلی دوس میدارم Gemini

 تستری اعظم براونی پز:

براونی

 

تستری کوچیکه براونی پز:

براونی یه نوع کیک شکلاتی مربوط به کشور آمر.یکاس! و یه بافتی سنگین تر از کیک داره! به صورت تخت پخته میشه و برشای کوچیک مربعی سرو میشه

میشه رویه های شکلاتی و کرم پنیری و خامه ای و ... گذاشت اما اصیلش ساده یا با پودرقند سرو میشه و یا کنار بستنی و میوه!

این دسر رو از مجله ی هنر آشپزی درست کردیم دوتایی! به مناسبت تولد وبلاگ عزیزموووون هوراااااا

به نظر ما! برای مهمونی عالیه!

مواد لازم:

کره 100 گرم

شکر 200 گرم

پودر کاکائو 50 گرم

تخم مرغ 2 عدد

آرد 130 گرم

نمک یک پینچ

گردوی خرد شده 40 گرم

قالب مستطیل 20*20 رو چرب میکنیم و کاغذ میندازیم کاغذ رو دیواره ها رو هم بگیره، فر روی 180 درجه میذاریم تا گرم بشه، آرد و نمک رو الک میکنیم.

کره و شکر رو با همزن با دور کند 2 دقیقه میزنیم فقط در حدی که مخلوط بشن و کمی شکر حل بشه، احتیاجی به کرمی شدن نیست!

پودر کاکائو رو با الک اضافه میکنیم و بازم در حد مخلوط شدن میزنیم

2 عدد تخم مرغ رو اضافه میکنیم و با هم که مخلوط شدن! آرد و نمک رو با الک اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم خمیر سفتی میشه و کمی قدرت میخواد! و در آخر گردو رو که ریز خورد کردیم اضافه میکنیم

بهتره گردو رو با غذاساز یا چاقو خورد کنیم هم ریز میشه و دندون گیر و هم روغن نمیندازه

میریزیمش توی قالب و روشو صاف میکنیم و برای تقریبا 35 تا 40 دقیقه توی فر میذاریم

وقتی پخت یه بافت کیکی داره که حجیمه و مرطوب! بیشتر بذارین توی فر خشک میشه و دیگه براونی نمیشه!

بعد از پخت میذاریم خوب خنک بشه، با کاغذ میاریمش بیرون و روی تخته کاغذ رو جدا میکنیم و مربعی برشش میدیم!

کالری کل 2625 هستش، که باید ببینین چند برش بهتون میده که کالری هر عدد معلوم بشه!

* حتما شکر مصرفیتون شکر دونه ریز باشه که سریع تو مواد حل بشه وگرنه روی کیک ترک میخوره یا کاراملی و خشک میشه!

* این برانی ساده توی محیط با درب بسته نگه داری میشه! یا میشه فریزش کرد

تستری اعظم براونی پز:

براونی

 

تسری کوچیکه براونی پز:

 

تستر کوچیکه نوشت:

وبلاگ عزیزمون تولدت مبارک،  مرسی که باعث شدی من و دوستم یه خونه ی مشترک داشته باشیم و ایشالله همیشه رسیپی های خوشمزه برامون داشته باشی و باعث بشی دوستای خوب پیدا کنیم

امیدوارم همیشه خوشمزه باشی و پر از رنگ تولدت مبارکککککک

 

 

 

/ 42 نظر / 27 بازدید
نمایش نظرات قبلی
هانیه

هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا مبارکه عزیزم...یه مدتی نبودم و امروز اومدم تند تند به همه دوستام سر بزنم...ایشالا سالهای سال پاینده باشین و کلی چیزای خوب ازتون یاد بگیریم...براونی تونم عالی شده [گل][قلب][ماچ]

سیما

تولد وبلاگ خوشمزه و خوشگلتونو تبریک میگم ایشالا سالیان سال با دستان پر شاهد حضورتون باشیم

رویا

سلام تولد بوده , ما خبر نداشتیم ؟ [متفکر] . یه سوال فنی داشتم ؟ اون قلب با خاکه قندو با شابلون انداختیم روی کیک ؟!

طاهره

به به هورااااااااااااااا تولده عزیزم انشالله همیشه سالم باشی و چراغ وبلاگت همیشه روشن دستت دردنکنه نوش جونتون عزیز دلم

فاطمه

سلام علیکم ! وبلاگ شما رو تو وبلگ کدبانو خانوم دیدم و اسمتون منو به خودش جذب کرد[خجالت] این چیزی که شما درست کردین یه تو دبی خوردم که اماراتیا بهش میگفتن "قدرت القادر" میخواستم بدونم لایه بالایی کارامل هم داره ؟ آخه اونا بهش کارامل اضافه کرده بودن و ظاهراً میشه گفت شبیه این بود حالا شادیم من دارم اشتباه میکنم ولی به نظز میرسه که خیلی خیلی خوشمزه باشه..

بيتا

تولد وبلاگتون مبارك منم تازه باهاش آشنا شدم و خيلي خوشحالم رسپي هاي عالي دارين ممنونم ازتون هورياااااااااااا تولدش مبارك

لاله رضایی

سلام با وجودی که دیر شده اما خیلی تبریک می گم و امیدوارم همیشه موفق و بر قرار باشید.دستور های شما همیشه خوش طعم و اشتها برانگیزه.فقط یه سوالی دارم توی رسپی های مختلفی که راجع به برانی خوندم نوشته بود باید توش شکلات تخته ای آب کرده ریخت.چرا شما نریختید؟

fereshte

mercy khahar shooooshoom zayeman karde mikham asri in keyko bepazam barash bebaram be

غزاله

براونی عالییییییییییی بود مرسی!!!![دست]