شیرینی نارگیلی

 این هم اولین پست مربوط به عید و شیرینی عید!

این شیرینی رو همسریم خیلی دوست داره و من همیشه تنبلیم میومد فکر میکردم خیلی سخت باشه! اما واقعا عالی و راحت بود و خیلی لطیف! این یه رسیپی عالیه که از ادغام چندتا این از آب دراومد!

 

مواد لازم:

پودر نارگیل 1.5 پیمانه

شکر 1 پیمانه سر خالی

سفیده ی تخم مرغ 3 عدد

روغن مایع 4/1 پیمانه سر خالی

آبلیمو 1 قاشق پایخوری

پودر پسته کمی

 

فر رو روی 150 تا 160 درجه میذاریم گرم بشه

سینی فر رو کاغذ روغنی انداخته و چرب میکنیم

توی قابلمه شکر و سفیده ها رو میریزیم و کمی هم میزنیم تا شکر مخلوط بشه، حرارت گاز رو خیلی ملایم میکنیم و قابلمه رو روی حرارت میذاریمو هم میزنیم تا گرم بشه و شکر حل بشه! اما سفیده ها نپزن!!

وقتی گرم شد و تفریبا شکر خل شد آبلیمو و روغن رو اضافه میکنیم و هم میزنیم و در آخر پودر نارگیل رو میریزیم و هم میزنیم میک پیمانه ی آخر رو کم کم میریزیم تا تقریبا مخلوط مثله ماست بشه!

از روی حرارت برمیداریم و میذاریم یکم خنک بشه

با کمک قیف یا دو تا قاشق از مواد برمیداریم و روی سینی میذاریم با قاصله چون پف میکنه، روشون کمی پودر پسته میپاشیم

 

 میذاریم توی فر! تقریبا 10 تا 15 دقیقه تا زیرشون برشته بشه کمی!

 

بعد از فر درمیاریم و میریم سراغ کار خودمون تا حسابی خنک بشه! اما نه اونقدر که خشک بشن!

وقتی از فر درمیان هنوز نرمن و زیرشون طلایی شده! اما وقتی خنک میشه و از سینی فر راحت جدا میشه و شیرینی خوشگل ما آماده اس و حیفه همون جا یکی مخوریم!

آروم از روی کاغذ برمیداریم و توی ظرف دربسته نگه داری میکنیم

توی محیط خونه و درب بسته تا 1 هفته تازه و نرم میمونه! میتونین کمی هم فریز کنین و همیشه تازه داشته باشینشون!

از این مقدار 15 تا شیرینی بزرگ دراومد! که برای عید 30تا شیرینی کوچولو داریم

 

 * سعی کنین پودر نارگیل تازه و درشت باشه تا شیرینی خوش طعم باشه

* زیاد روی حرارت و بعد از اضافه کردن نارگیلل همش نزنین

* اگه به غلظتش شک دارین یکیشو بپزین اگه وا رفت کمی پودر نارگیل اضافه کنین

* زیاد بزرگ و تپلی درست نکنین تا مغزش خوب بپزه

 

برای زرده ها هم ایشالله شیرینی میذاریم

برای شیرینی عید هم به این تگ شیرینی و تگ شیرینی عید میتونین سر بزنین

 

 

/ 28 نظر / 95 بازدید
نمایش نظرات قبلی
saye

سلام دوستهای عزیز خودم. فکر نکنید بی معرفتم ها همیشه بتون سر میزنم اما اونقدر سرم شلوغه که فرصت نظر دادن ندارم. کارتون مثه همیشه عالیه و خوشکل و خوشمزه[ماچ] خانوم گلی ها میشه یه بار دیگه اندازه پیمانه هاتون رو به گرم بگید چقدره؟

فاطمه

اگه بجای کاغذ روغنی , کاغذ پوستی بندازم ...... اشکال داررررره؟؟؟؟؟؟؟

بهار

نیاز نیست که فر بالا رو روش کنم تا روی شیرینی ها هم کمی برشته بشم و خام نباشن ؟؟؟؟؟؟

فروغ

سلام من یه بار دیگه امتحان کردم کاغذ روغنی رو چرب کردم بازم چسبید[گریه]

فروغ

نه بابا دیگه خشک میشن سرد سردن[ابرو] زیاد باید چرب بشه من فقط یه کم چرب کردم[متفکر]

لاک پشت

عالي مثل هميشه[دست]

ناهید

سلام درست کردم عالی شد ممنون

لاله

خانومی شیرینی ها عین آدامس چسبید به کاغذ و هر کارکردم ور نیومد!طعمش خوب بود مثل مال قنادی اما حیف که کنده نشد!راهی به نظرت می رسه مال ما هم مثل ما شما خوشگل در بیاد؟

نفس

منم از اینا خیلی دوست دارم ولی گردوییشو بیشتر میدوستم.ممنون

mahboobeh

salam mikhastam beporsam ke nabayad ba hamzane barghi sefide ro bezanim ta pofaki beshe va pof kone?