کاپ کیک هویج و کره ی بادام زمینی ( Carrot and Peanut butter Cupcake )

اصولا کاپ کیک ها جزو کیک های دم دستی و سریع هستن حداقل برای من! حالا اگه هویج هم توش باشه کالریش رو میاره پایین و ویتامین هاش رو میبره بالا! اما وقتی هویج داخل کیک میره باید یه سری مواد اسپایسی توش ریخته بشه تا خوش بو بشه!

توی این کاپ کیک از کره ی بادام زمینی استفاده شده که برای سلامتی مفیدترش میکنه!

 

مواد لازم:

روغن مایع نصف پیمانه

کره ی بادام زمینی یک چهارم

شکر قهوه ای نصف پیمانه

شکرسفید نصف پیمانه

تخم مرغ  1عدد

ماست خامه ای 2 قاشق سوپخوری

شیر 3 قاشق سوپخوری

گردو یک چهارم پیمانه

هویج رنده شده 1.5 پیمانه

آرد 1.5 پیمانه

بیکینگ پودر 1قاشق چایخوری

جوش شیرین نصف قاشق چایخوری

نمک یک چهارم قاشق چایخوری

دارچین نصف قاشق چایخوری

پودر زنجبیل یک چهارم قاشق چایخوری

پودر جوزهندی یک چهارم قاشق چایخوری

 

فر رو روی 180 درجه میذاریم

توی قالب کاپ کیک کپسول میندازیم

مواد خشک به غیر از شکر و گردو همه رو با هم 3 بار الک میکنیم

روغن و کره ی بادام زمینی و شکرها رو با هم میزنیم تا خوب مخلوط بشن و یکدست!

تخم مرغ رو اضافه میکنیم و 2 دقیقه میزنیم

ماست و شیر رو با هم مخلوط میکنیم

نصف مواد آردی رو به مایه ی کیک اضافه میکنیم، یکدست که شد مخلوط شیر و ماست رو اضافه میکنیم و بعد بقیه ی آرد رو اضافه میکنیم

فقط در حدی مخلوط میکنیم که یکدست بشه!

گردو و هویج رو هم مخلوط میکنیم تا یکدست بشه!

با قاشق یا اسکوپ زن بستنی توی کپسولها رو تا دوسوم پر میکنیم

برای 25 دقیقه میذاریم توی فر تا بپزه!

ازاین مقدار 18 تا مافین درست میشه!

این کاپ کیک ها خیلی خوشمزه و البته مقوی هستند!

به خاطر ادویه هایی که به مایه ی کیک زدیم بسیار خوش عطره!

 

کاپ کیک های خوشگلی داشته باشین :)

 

 

 

/ 21 نظر / 41 بازدید
نمایش نظرات قبلی
مونا

يه سئوال عزيزم ؟ قبل از اين كه مايع رو بريزي كاغذ رو چرب مي كني ؟

مونا

ببخشيد يه سئوال ديگه توي پخت شيريني كوكي نوشتي مارگارين اينو از كجا ميشه خريد ؟

مونا

ببخشيد فهميدم مارگارين چيه ، ميشه به جاي مارگارين از كره حيواني هم استفاده كرد؟

قاشق طلا

ﺳﻼﻡ ﺩﻭﺳﺖ ﺟﻮﻥ.ﺧﻮﺑﯽ؟ﻣﻦ ﻋﺎﺷﻖ ﺩﺭﺳﺖ ﮐﺮﺩﻥ ﮐﺎﭖ ﮐﻴﮑﻢ.ﻣﺨﺼﻮﺻﺎ ﭘﻒکﮐﺮﺩﻧﺶ.ﻣﺰﻩ ﺍﺵ ﮐﻪ ﻋﺎﻟﻴﻪ.ﻓﮑﺮ ﮐﻨﻢ ﺑﻪ ﺟﺎﯼ ﻫﻮﻳﺞ ﻟﺒﻮ ﺑﺸﻪ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﺮﺩ! ﻣﻴﺸﻪ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﺮﺩ؟؟؟؟[ابرو][نیشخند]

زهرا

سلام من جمعه درستش کردم خیلی خوب بود ممنونم از رسیپی[ماچ] تا حالا هر چی از وبلاگ شما درست کردم خوب دراومده بازم ممنون[گل]

آشپزی در اردبیل

سلام وب جالبی دارین با اجازه لینکتون کردم ممنون میشم من هم لینک کنین

قاشق طلا

ﺳﻼﻡ ﺗﺴﺘﺮ ﺟﻮﻥ.ﻣﻦ ﺧﻴﻴﻴﻴﻴﻴﻴﻴﻠﯽ ﻭﻗﺘﻪ ﺷﻤﺎ ﺭﻭ ﻟﻴﻨک ﮐﺮﺩﻡ و ﺧﻮﺷﺤﺎﻝ ﻣﻴﺸﻢ ﮐﻪ ﻣﻨﻢ ﻟﻴﻨﮏ ﮐﻨﯽ ﺧﺎﻧﻤﯽ

مری

سلام اعظم جون ممنون از کارای عالی و یکت.مرسی.خوشحال میشم افتخار بدی و با هم لینک کنیم[گل]

مری

تسترا جونا سلام ممنون مررررررسی همش عالیه من با اجازه لینکتون کردم خوشحال میشم لینکم کنید البته اگه افتخار بدید[ماچ][گل]

نفس

سلام عزیزمیخواستم بدونم من کیکاوشیرینهاموکه توی توستر درست میکنم چرا خشک میشن؟ممنون میشم جواب بدیدباید باچه درجه وروی کدوم المنتهاوچه مدتی توی تستر باشه؟؟؟؟؟؟؟