مارمالاد کامکوات ( Kumquat Marmalade )

کامکوات جزو مرکبات زمستانیه که طعم دلچسبی داره و به نظر من عطر بی نظیری داره! تو خیلی جاها مرباشو دیدم که به نظر من مارمالاد اینجور مرکبات خیلی خوش طعم تره! 

و اینکه نیازی به تلخی گرفتن نداره! اگه رسیده و نارنجی باشه! اگه خیلی به طعم تلخی حساسین و میترسین 2 دقیقه توی آب جوش بندازین و بعد توی آب سرد بذارین 2 ساعت بمونه! اما از من گفتن خیلی از مزه ی ترشیش و عطرش میره!

خودش رو هم که با پوست میخوری! طعم ترشی داخلش و پوست شیرینش همراه هم خیلی عالیه!

 

مواد لازم:

کامکوات 1 کیلوگرم

شکر 1 کیلو 200 گرم

لیمو ترش 1 عدد

آب پرتقال 1 لیوان

پودر ژلاتین 1 قاشق چایخوری

آب سرد 4/1 پیمانه

 

کامکوات ها رو خوب میشوریم و بعد حلقه ای برش میدیم البته نیازی نیست زیاد باریک بشن چون میکس میشن! هسته هاشونو هم میگیرم

میریزیم توی بلندر و میکس میکنیم همراه پوست! تلخی خاصی نداره و به نظر من طعم و مزه اش رو میگیره!

پوره ی میوه رو میریزم توی قابلمه ی ترجیحا لعابی یا پیرکس! شکر و آب پرتقال رو هم اضافه میکنیم، پوست لیموترش رو رنده میکنیم روی مواد و آبش رو هم میگیریم و اضافه میکنیم

قابلمه رو روی حرارت تند میذاریم و وقتی جوشید روی حرارت متوسط میذاریم به مدت نیم ساعت تا نرم بشن و مارمالاد غلیظ بشه!

در دقیقه ی آخر ژلاتین رو روی آب میپاشیم و میذاریم روی بخار آب تا حل بشه و شفاف! به مارمالاد اضافه میکنیم و بعد از 5 دقیقه خاموش میکنیم

توی شیشه ها میریزیم و میذاریم خنک بشه! وقتی داغه هم احساس میشه خیلی شیرینه و هم اینکه خیلی عطر داره اما ما مارمالاد داغ نمیخوریم پس وقتی سرد میشه طعمش عالی میشه! بازم میگم نیازی نداره تلخی گرفته بشه چون مثل پرتقال یا مرکبات دیگه پوستش تلخی زیاد نداره!

با این مقدار مواد 4 تا شیشه مربای بزرگ داریم، میتونین زیادیشو بذارین فریزر برای مبادا!

طعمش به مارمالاد پرتقال خیلی شبیه!

میتونین به غیر از صبحانه باهاش سینه مرغ تنوری با مارمالاد رو درست کنین یا برای شیرینی های مارمالادی! که به زودی برای عید داریمش!

 

هـــــوم خوش بگذره :)

 

 

 

/ 10 نظر / 293 بازدید
parya

هااااااا !!! این مگه کامواته ؟ من همیشه فک میکردم پرتقالای نرسیدس !!! [نیشخند][نیشخند] خوب شد گفتیا [تعجب]

مریم ه

سلام خیلی ممنون من مارمالاد پرتقال شما رو درست کردم خوب شده برای اون غذا خوشمزه هه [چشمک] فقط کمی پره ی پرتقال توشه گه نشد کاریش کنم این هم میدرستم بازم مرررررررسی

شیوا

یه بار از شمال مربای کامکوات درسته خریدم اصلا نمیشد خوردش خیلی سفت بود. مارمالاد ایده خیلی خوبیه راستی چند روز پیش مربای پرتقالت رو درست کردم خیلی عالی شد تا امروز هم دیگه تقریبا چیزی ازش نمونده [خوشمزه] باید دوباره درستش کنم

قاشق طلا

سلام.خیلی لذیذه.ولی من بیشتر از طعم ترش داخلش خوشم میاد.اما اینجوری میشه مزه ها رو متعادل کرد.ممنون دوست خوبم

طاهره

جالبه من تا به حال این میوه رو ندیده بودم اینجا اصلا نیس راستی بیا پیشم آپم

سمیرا

من هر سال مرباشو درست میکنم بسیار عاااااااااااااااااااااالی و خوشمزه ست ....

مژگان

سلام تستر جان من برای درست کردن مرباش چند بار تلخیشو میگیرم در حدی که وقتی مربا آماده شد یه کوچولو در حدی که اذیت کننده نباشه و دلچسب باشه تلخی داشته باشه . با توجه به اینکه اینجا تلخی نمیگیریم مارمالاد خیلی تلخ نیست؟ البته نسبت شکر من برای مرباش ۱ به ۱ هست

مینا

سلام مرسی عزیزم عالیه

فاطمه

چه خوب و به موقع و جالب... ممنوووووون. همسر محترم یه عالمه خریده بود و نمی دونستم چه کنم باش. راستی از این مارمالاد میشه مافین و پای هم درست کرد؟

شاپرک

اینجا چه خبر بوده از هر چیزی فراوون دستت درد نکنه دلمان خواست [چشمک]