خورشت کنگر ( Artichoke Stew )

خورشت کنگر یه خورشت بهاره هستش! تا فصلش هست دست به کار شین

کنگر رو باید خوب تمیز کرد و تیغاشو گرفت یا!!! یا از خونه ی مامان یه بسته تمیز و خورد کرده آورد!

 

مواد لازم:

گوشت 250 گرم

کنگر پاک کرده و خورد شده 1.5 لیوان ( چشمی )

سبزی ( نعناع و جعفری ) 200 گرم

پیاز 1 عدد

زعفران آب کرده مقداری

زردچوبه و نمک و فلفل و روغن

آبلیمو یا گرد لیمو عمانی

 

اول پیاز رو نگینی میکنیم و به روغن توی قابلمه اضافه میکنیم و کمی که سبک شد گوشت رو باهاش سرخ میکنیم، زردچوبه و فلفل رو اضافه میکنیم و در آخر آب رو میریزیم تا گوشت نیم پز بشه!

سبزی رو کمی سرخ میکنیم تا عطرش بلند شه!

کنگر رو هم سرخ میکنیم

گوشت که نیم پز شد سبزی و کنگر رو اضافه میکنیم تا بپزه و جا بیوفته!

15 دقیقه ی آخر زعفران و گرد لیمو عمانی رو میریزیم، نمک و فلفل خورشت رو میزون میکنیم

خورشت حاضره با پلو میتونیم سروش کنیم!

 

 

/ 15 نظر / 35 بازدید
نمایش نظرات قبلی
تستراعظم

البته ظاهرش خیلی جذذابه.مث خورش اسفناج شده[مغرور]

مامان سام

سلام تستر جون مى تونى طرز تهيه چند تا ساندويچ اعلا رو بزارى.آخه تو تابستون بيشتر مى چسبه واسه ما جوونا هم راحتتره.نه؟؟!!!!

ساناز

[گل]دست گلت درد نکنه دلم آب افتاد [خداحافظ]

ستاره

به به! من اینو از خورش کرفس بیشترتر دوست دارم. لطیف تره به نظرم. من یه قاشق رب گوجه فرنگی هم میریزم توش. راستی من دیدم که شیرازی ها این خورشتو بدون سبزی درست می کنن، به نظر من ولی اینجوریش خیلی بهتره[ماچ]

روشنک

سلام دوستان خوبم . ممنونم از شما که همیشه غذاها و دسرهای خوب و خوش رنگ و خوش مزه فراهم میکنید .

آرزو

خیلی خوب جا افتاده و اشتها برانگیز شده نوش جونتون...[قلب]

نرگس

توستر جونم سلام يه كمكي ازت مي خوام من مي خوام فر تو كار بخرم ولي در انتخاب برقي يا گازي و ماركش موندم شما كه تجربه داري راهنمائيم مي كني؟

محمد

سلام دستتون درد نکنه من اینو فقط یه بار خونه مامان بزرگم خوردم

مریم ه

اونوقت میگن کنگر خورده لنگر انداخته [نیشخند]