لبـــــــــــو داغه لبو! ( Beet )

به به اینم یه خوردنی یلدایی خوشمزه! من عاشق لبوام و خیلی حس زمستونی داره برام :)

وقتی هم که خوب بپزه و خوشرنگ باشه که عالیه!

 

اول بریم برای انتخاب لبو! لبو یا چغندری که انتخاب میکنین باید سفت و شاداب باشه، برگای رنگی رنگی تهش هم تازه بهش باشه, به نظر من ریز هم باشه بهتره هم سریع میپزه هم ریشه نداره!

تا چند روز هم توی یخچال میتونین تازه نگهش دارین!

 

برای آماده کردن لبو، اول با برس خوب تمیز میشوریمشون و میذاریم توی قابلمه و تا روی لبوها آب سرد میریزیم، روی حرارت تند میذاریم وقتی جوشید کمش میکنیم تا برای 3 ساعت بپزه.قبل از پخت کامل سر و تهش رو نبرین که لبوها کدر و کم رنگ نشن! بهتره لبو ها رو توی قابلمه استیل یا لعابی آماده کنین تا رنگ خوبشون حفظ بشه!

بهتره لبوهایی که میذارین بپزه یک اندازه باشن که هم زمان پخته بشن و هم اینکه برش های یک اندازه داشته باشیم!

وقتی پخت و هنوز کمی از آبش مونده بود لبو ها رو میاریم بیرون و پوست میگیریم و خوردشون میکنیم و برمیگردونیم توی قابلمه! اگه ام کمی شیرین تر خواستیم کمی شکر میریزیم و میذاریم تا آبش کشیده بشه و چند قاشق ته ظرف بمونه! بستگی به لبوها داره که چقدر شکر بریزیم وقتی آبش کشیده میشه شکر به خورد لبوها میره و طعم آبکی نمیدن :)

لبوهای شیرین و براق آماده شدن!

نوش جان توی این هوای سرد و بارونی خیلی میچسبه!

 

 

/ 11 نظر / 32 بازدید
نمایش نظرات قبلی
سپیده

منم خیلی دوست دارم تستر جون

مامان تینا و سینا

وای تستر جون کمر همت بستی که منو بکشی ؟؟؟ من الان لبو از کجا بیارم بخورم که نمیرمممممممممم [گریه]

تستراعظم

واییییییی خدای من منم عاشق لبوامممممم،ولی همسری متنفره [نیشخند] چه عکسایی میندازی تو دختررر [ماچ]

parya

bavar mikoni haruz maman ina daran labu mipazan ama man nemikhoram ??[نگران] tahala tu 18 sale zendegym emtehan nakardam [نیشخند] to begy khube mikhoram !! khube ?[بغل]

طاهره

سلاممممممممممممم میدونی من لبو رو چطوری میپزونم توی فر میگذارم 9 دقیقه کاملا مغز پخت میشه (تنوریش میکنم) بعدش پوستشو میکنم با ریزه آب که فقط ته ظرف رو بگیره با یه قاشق مربا خوری شکر میپزمش عالییییییییییییییییییییییییییی میشه شبا خیلی میچسبه نوش جانتون منم آپم با یه مربای خوشمزه

خانجون

هم خوشگله و هم خوردني.[تایید]

شیوا

پس بگو چرا لبوهای من به این خوشرنگی نمیشدن. من پوستش رو میگرفتم و میپختم. اتفاقا امروز چقندر خریدم بپزم . [لبخند] مرسی

قاشق طلا

واااااااااای یکی منو بگیره.....من عاششششششقشم....... امشب به همسری میگفتم پس چرا تو بوشهر شما لبو داغ نمیفروشن آخه؟!!!! با این روش فک کنم باید خودم دست به کار بشم....مرسی که یادم دادی...[ماچ][بغل]

ضیافت

سلام گلم دستتون درد نکنه ممنون از آموزشهای بسیار عالیتون

شاپرک

هووووووووم لبو فردا شب [چشمک]