بستنی وانیلی ( vanilla ice cream )

اینم یه پست سرد با هوای سرد و یه شف سرماخورده!

زرده های تخم مرغ قرار بود شیرینی بشن که شدن بستنی! البته شیرینی با زرده رو هم میذاریم!

این بستنی بینهایت عالیه! و خوش طعم و خیلی راحت!

مواد لازم:

مخلوط شیر و خامه 500 گرم

زرده ی تخم مرغ 5 عدد

شکر 90 گرم

وانیل 4/1 قاشق چایخوری یا یه غلاف وانیل

 

من از 130 گرم خامه و مابقیشم شیر استفاده کردم که جمعا میشه 500 گرم! شیر و خامه و وانیل رو مخلوط میکنیم و میذاریم روی حرارت تا بجوشه، وقتی جوشید از روی حرارت برمیداریم

زرده ها رو با شکر کمی میزنیم فقط در حد مخلوط شدن!

بعد شیر داغ رو کم کم میریزیم و همش میزنیم تا زرده ها نپزه و سریع مخلوط بشه!

شیر و زرده که مخلوط شدن برشون میگردونیم توی قابلمه و میذاریم روی حرارت خیلی ملایم و با یه قاشق چوبی 3 ، 4 دقیقه هم میزنیم تا کرمی بشه! تقریبا به غلظت خامه ی صبحونه ی شل!

برش میداریم میذاریم کنار تا خنک بشه!

میریزیم توی یه ظرف فریزر در دار! 1 ساعت بره توی فریزر!
میاریم بیرون و هم میزنیم و دوباره میفرستیم توی فریز! هر نیم ساعت یه بار همش
میزنیم و تقریبا بعد 5 ساعت آماده اس و بسیار خوردنی!

 

طعم وانیلش بی نظیره!

 

 تستری نوشت: اینم پیج ما : https://www.facebook.com/Tosterr

 

 

/ 14 نظر / 34 بازدید
نمایش نظرات قبلی
هانیه

وای دلم خواااااااااااااااست

فرزانه

سلام ممنون از این بستنی خوشمزه ت تسترجون میشه لطفا دردستور غذاهابگی واسه چندنفر میشه ضمنا میشه دروبت سرچ بذاری من وبلاگ تورا خیلی خیلی دوست دارم ممنون فرزانه

saye

وایییییییییی عجب چیزی[تعجب] دلم خواست[گریه] من عاشق بستنی میوه ای مخصوصم اما خب الان اگر بود اینم میخوردم[نیشخند] میشه این بستنی رو با طعمای دیگه هم درست کرد؟

شیرینکده

سلام وبلاگتون فوق العادست خیلی عالی بهتون تبریک میگم دوست داشتید به منم یه سر بزنید اگه مایل به تبادل لینک بودید بفرمایید

شاپرک

سلام تستر جونی من عادت دارم تو سرما بستنی بخورم دستت درد نکنه چی ساختی خوردن داره [ماچ][ماچ]

آسو

سلام تستر جان.... منم بستنی دلم خواست چی کار کنم...... خیلی عالی شده ....ولی بستنی های من این طوری نمیشه ...چی کار باید بکنم..؟؟؟؟[سوال]

آنیک

سلام تستری جون. این بستنی رو درست کردم خیلی طعمش عالی بود فقط لطیف مثل بستنی های بیرون نشد توش برفک زیادی بود طوریکه وقتی می خوردی اولش احساس میکردی یخ خرد شده خوردی[نیشخند]. بعد هم من حدودا 12-13 دقیقه ای روی حرارت ملایم مرتب هم زدم ولی اصلا به غلظتی که شما گفته بودی نرسید[اوه]! یه سوال دیگه هم دارم دلیل خاصی داره که گفتین با قاشق چوبی هم بزنیم؟

آنیک

تستری جون میشه بگی توی چه ظرفی روی حرارت ملایم هم زدی؟ من توی ظرف لعابی هم زدم گفتم شاید ایراد از این باشه که غلیظ نشد؟ حیفه این بستنی رو نتونم خوب در بیارم[دلشکسته]

لی لی

سلام تستر کوچیکه، من این بستنی رو درست کردم همه چیزشم خوب شده ها، لطیفم شد، بوی زرده هم نمی ده...ولی نمی دونم چرا بقیه خوششون نیومده ازش...نه اینکه زده تخم مرغ داره و رنگشون زرده همون حس زرده تخم مرغ رو پیدا می کنن وقتی می خورن...تازه سنگینه و یه اسکوپشو بیشتر نمی شه خورد. ناراحت شدم بستنی به این قشنگی و خوشمزگی رو کسی دوست نداشت[ناراحت] نمی شه کاری کرد زرده نداشته باشه؟ اصن بستنی با شیر بدون زرده هم هست که مثه این یکی لطیف و خوب در بیاد؟

لی لی

ای جان اون یکی بستنی رو هم درستیدم با موز البته،خدایییش خیلی خوشمزه شده بود[لبخند] هووووووم، مرسی سری بعد با شکلات یا کاکائو درست می کنم....می شه بستنی موزیی رو با این ترکیب کنم؟ یعنی وانیل نزنم و در آخر که موادو می خوام بزارم تو فریزر بستنی موزیی که دستورشو دادین به این بستنی زرده اضافه کنم؟ سپاس از راهنمایی و دستورای خوبتون دوست عزیز... عکس بستنی وانیلیمم براتون میل کردم که دست پخت شاگردتونم ببینید:)