چیزکیک شکلاتی ( Chocolate Cheesecake )

روز همه ی مامانا و خانوما مبااااااارک ، دوست جونیا روز همتون مبارک

اینم یه چیزکیک آسون و فوق العاده! خیلی هم خوشگل! Hippie

 

 

مواد لازم:

 بیسکوییت 150 گرم

کره 75 گرم

پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری

 

خامه ی معمولی 200 گرم

پنیر خامه ای 200 گرم

شکلات تخته ای 100 گرم

شیر 4/3 پیمانه

پودرشکر 5 قاشق غذاخوری

پودر ژلاتین 1 قاشق غذاخوری

آب 4/1 پیمانه

پودر کاکائو 1 قاشق چایخوری

 

اول از همه پنیر خامه ای رو بذارین تا به دمای محیط برسه!

قالب کمربندی 20 سانتی رو بذارین دم دست! اگه مثه من این سایز نداشتین توی عکس فویل بذارین طوری که دیواره هاش بالاتر باشه تا بعدا راحت چیز کیک رو خارج کنین

با روغن مایع دیواره هاشو یکم چرب میکنیم

بیسکوییت رو پودر کرده با کاکائو مخلوط میکنیم و بعد کره رو اضافه میکنیم تا کراست چیزکیک آماده بشه! بیسکوییت رو پودری نکنین کرامبلی باشه یعنی زبر و دونه درشت!

قالب رو میذاریم فریزر!

شکلات رو توی ماکرو یا بن ماری ذوب میکنیم ، شیر رو هم داغ میکنیم و بعد با هم مخلوط میکنیم

ژلاتین رو هم روی آب سرد میریزیم و اسفنجی که شد توی ماکروویو یا بن ماری ذوب میکنیم بعد توی شیر و شکلات میریزیم تا از حرارت بیوفتن!

پنیرخامه ای رو یکم میزنیم یکدست که شد پودر شکر رو اضافه میکنیم و بعد خامه! شکدست که شدن مخلوط شیر و شکلات و ژلاتین رو میریزیم و مخلوط میکنیم

پودر کاکائو رو با 1 قاشق آب حل میکنیم و اونم اضافه میکنیم

این مایع شل و روون هستش اما بعدا توی یخچال یه بافت کرمی و مخملی میده بهمون!

قالب رو از فریزر درمیاریم و مایع چیزکیک رو روی کراست میریزیم

برای 4 ساعت میره توی یخچال تا خوب ببنده!

برای سرو دور چیزکیک رو با چاقو آزاد میکنیم و با فویل بلندش میکنیم و توی ظرفمون میذاریم و آروم فویل رو جدا میکنیم، من فویل رو نصف نصف گذاشتم که از هر دو طرف راحت دربیاد!

چیزکیکمون آماده اس بفرمایین! Flower

اینم یه بافت مخملی و بسیار هوش از سر انسان بر!

 

 * من شکلات 60 درصد استفاده کردم اگه شکلاتتون شیرینی تر بود یا تلختر شکرشو تنظیم کنین!

* پنیر خامه ای ماسکارپونه یا لبنه باشه عالیه!

* خامه پاکت صورتی صبحانه باشه!

 * برای برشش 5 زودتر از یخچال بیارین بیرون، چاقو رو آب ولرم بزنین و تکون بدین آبش بریزه و خیلی راحت برش بدین! یه برش تمیز و خوشگل!

* اون پودر کاکائو توی مایه عطر و طعمش رو خیلی عالی میکنه!

 

 

/ 27 نظر / 31 بازدید
نمایش نظرات قبلی
منیر

عالی شده. تو همین هفته ایشالا درست می کنم. توضیحات کامل بود مخصوصاً اون چند تا نکته که درانتهای پست گذاشتی که دیگه فوت کاره [بغل]

افسانه

سلام خانم تستر میشه لطف کنید بگید برای پخت کیک به ازای هریک تخم مرغ چقدرآردبریزیم چون من این کیکهای وبلاگ شما یا سایتهای دیگه را که میپزم خوب پف نمیکنه بکینگ پودرهم به اندازه میریزم ومارکش هم خوبه مثلا دردستوری گفته بود دوپیمانه آرد، دو تخم مرغ پختم ولی سفت وکم پف شدش چیکارباید کرد مرسی ازراهنمایی شما

بیتا

سلام مرسی از دستور عالی تون... خیلی هوس انگیزه... من عاشق چیز کیکم. شما چه بیسکویتی برای کراست استفاده کردی؟ با تشکر

آنیک

سلام به خانومیای هنرمند. چیزکیکو سازیدم بسیااااااار عالی لطیف خومشزه و بی عیب و نقص...ممنون خانوم گلا...

parya

اخرش نفهمیدم اون سبزو قرمزای روی چیز کیک چیه [گریه] ترافل که نیشت ! [سوال]

parya

من میخوام امشب اینو درس کنم میشه بگین ماسکارپونه خوشمزه تره یا لبنه ؟! و اینکه روی کیک پودر هات چاکلت ریختین ؟![ماچ]

ماه

ممنون از آموزش های خوبتون.از چه بیسکویتی بهتره استفاده کنیم؟میتونیم از پودر قند به جای پودر شکر استفاده کنیم؟

سمانه

با سلام برای ترکیب بیسکویت وکره با دست مخلوط کنیم؟

فاطمه

سلام .عزیزم .من این چیز کیکو درستیدم واقعا حرف نداشت. عکس هم ازش انداختم. http://postimage.org/image/oywubokdx/aa0725a6/ و http://postimage.org/image/f0nvctbcx/9fdbd3c0/

فاطمه

[لبخند]عزیزم ی جا دیگه آپلود کردم عکسشو [ماچ][ماچ] http://upcity.ir/images/39624944374359917385.jpg http://upcity.ir/images/03257962243669301917.jpg