مارمالاد گیلاس ( Cherry marmalade )

خیلی وقتا گیلاس رو دست آدم میمونه و این یه راه خوبه استفاده شه! روی کیک ها و روی تست برای صبحونه عالیه! خیلی ام آسونه، لای کیک و رولت هم طعم خوبی داره

 

گیلاس 700 گرم

شکر 600 گرم

پودر ژلاتین 1.5 قاشق مرباخوری

آب 4/1 لیوان

وانیل کمی

 

شب قبل گیلاسا رو هسته میگیریم و لا به لاش شکر میریزیم و میذاریم یخچال!

فرداش وقتی آب انداخت میذاریم روی حرارت تند که شکر سریع حل بشه! بعد از روی حرارت برمیداریم و میکسش میکنیم و دوباره روی حرارت 20دقیقه میذاریم تا قوام بیاد!

پودر ژلاتین رو روی آب سرد میپاشیم و میذاریم توی ماکروویو یا بخار آب تا شفاف بشه!

5 دقیقه ی آخر وانیل و ژلاتین حل شده رو اضافه میکنیم

وقتی خنک شد توی شیشه میریزیم

رنگش خیلی خوشگله مخصوصا اگه از گیلاسای سیاه استفاده کنین

 

/ 18 نظر / 42 بازدید
نمایش نظرات قبلی
شادی

چه عکسایی هم انداخته..... نکن این کارا رو بامن..... چند بار بگم بابا : من قلبم با باطری کار می کنه.... طاقت دیدن این عکسای خوشمزه رو ندارم که![ماچ]

ماهی جوووون

یکی یه دونــــــــــــه .... خانوم خونـــــــــــــــــه تو این همه کدبانویی رو از کجا یاد گرفتی مادرررررررر

تارا

وبلاگنون عالــــــــــــــــــــــــــــي بود خيلي به درد من خورد سپاس

سلام این لیدی فینگر ها رو از کجا می خرین من پیدا نمی کنم

مامان سام

سلام تستر جون.مردیم از گشنگی[خوشمزه]پس کی یه غذای خوشمزه دیگه آپ میکنی؟[منتظر][شوخی]

مامان سام

سلام تستر جون. کجایی؟چرا دیگه کامنتام و جواب نمیدین؟؟[نگران] آپیدم ها![چشمک]

عاطفه

سلام تسترهای عزیز با اجازه لینکتون کردم تو خوشمزه خونه کوچیکم تا بیشتر پیگیر مطالبتون باشم

as

salam webet alie

ترلان

یعنی یه جوری توضیح دادی و یه جوری عکس انداختی که آدم دلش میخواد همینجا پاشه بره درست کنه!!!! دستت درد نکنه خانومی هنرمند! [ماچ]

TAPOO

مثل همیشه عااالی .. مخصوصا اون شارلوت آلبالو ی پست پایین که من عاشقش شدم و حتما درست میکنم ...[گل]