اسپاگتی با کوفته قلقلی 2 ( spaghetti with meatballs 2 )

بالاخره نوبت اسپاگتی عزیز رسید!  قبلا یه مدل میت بال گذاشته بودم ( توی این لینک )اما این چیز دیگریست! و اصولا هر خوراکی پنیری فوق العاده اس!!!

 

مواد لازم:

اسپاگتی 1 بسته کوچک

گوشت چرخ شده 250 گرم

سویا خیس شده 1 فنجون ( یکی از راه های استفاده از سویا! )

پنیر پارمزان 4قاشق

پنیر موتزارلا 1 قاشق

اوریگانو 2/1 قاشق مرباخوری

جعفری 1 قاشق

پیاز رنده شده 1 عدد بزرگ

سیر رنده شده 2 حبه

نان تست 1 عدد

شیر یا آب برای خیس کردن نان کمی

رب گوجه فرنگی 2 قاشق

پوره گوجه فرنگی 2/1 لیوان

1.5 قاشق نشاسته ذرت

 

سویا رو که خیس کردیم، میذاریم آبش حسابی بره! میریزیمش توی غذاساز یه چندتا چرخ میدیم تا یکم له بشه

نون رو توی کمی شیر خیس میکنیم و بعد اضافه شیر رو میگیریم و نون نرم شده رو به سویا اضافه میکنیم

گوشت و پنیرها و اوریگانو و نمک و فلفل رو اضافه میکنیم

نصف سیر رنده شده و 4/1 از پیاز رنده شده رو هم اضافه میکنیم، دستگاه رو روشن میکنیم تا مواد چسبنده بشن

تو این فاصله آب پاستا رو با نمک و روغن میذاریم روی حرارت!

از مایه ی گوشتی به اندازه ی گردو برداشته و میت بالها رو درست میکنیم

توی روغن خیلی کم! میت بال ها رو تفت میدیم فقط کمی! بعد از توی تابه برشون میداریم و پیاز و سیر رو کمی تفت میدیم که فقط سبک بشه! نشاسته ذرت رو اضافه کرده و کمی تفتش میدیم

بعد رب رو اضافه میکنیم و با نشاسته مخلوط میکنیم! پوره ی گوجه، نمک و فلفل رو اضافه میکنیم و کمی هم آب اضافه میکنیم

میت بال ها رو توش قرار میدیم تا بپزه و سس غلیظ بشه

اسپاگتی رو توی آب میذاریم نرم که شد آبکش میکنیم و با سس سروشون میکنیم

 

میتونین پاستا رو بعد از آبکشی توی کمی روغن تفتش بدین و بعد سس رو روش بریزین و جعفری رو روش بریزین و سرو کنین

این میت بالها طعم خیلی خوبی دارن و خیلی لطیف هستن، نوش جان

 

 

/ 30 نظر / 23 بازدید
نمایش نظرات قبلی
عسل

عزیزم ...مرسی واسه اینکه تجربیاتتون رو در اختیارمون میذارید[لبخند] لطفا میشه کیک مرغ رو (البته کم کالری ترجیحا) هم آموزش بدین. البته میدونم با یه سرچ کلی دستور پیدا میشه ولی من دستورای شما رو یه جور دیگه دوس دارم.. باز هم ممنون[قلب]

ممول

وای گشنم شد خیلی وسوسه انگیزه... راستی از تستر اعظم خبری نیست؟؟[متفکر]

اتی

سلام تا حالا اون میت بالهایی رو دید که از ویسطشون اسپاگتی رد میشه نمیدونم اسمش چیه و چه جوری درست میشه فقط یه جا ازش خوردم اگر همیدید چی گفتم و اون رو هم بلدید اموزش میدید؟

اتی

یک دنیا سپاس

آرزو یکی از اعضای دهکده جهانی نت

چه جالب آخه چند روز پیش خونه دوستم بودم مامانش اینجوری درست کرده بود ماکارانی رو البته مال اونا سویا و سیر رو نداشت آخه طعمشو نمیداد ولی کلا ظاهرش همینجوری بود[زبان]

ava

واقعا ممنونم هم از تو هم از خدا همه جی به موقع واسم میاد[ماچ] آخه تونس انواع اسپاگتی داره و واسه تنوع سس خیلی عالی بود ممنونم[دست]

الی

سلام. عجب عکس ژورنالی و خوشمزه ای به به. دلم خواست.

parchin

[خجالت] سلام تستر جونی دیر کردم باز دو تا خوشمزه خیلی عالی درست کردی دستت درد نکنه این یکی که فوق العادهاست کوفته قلی هم راحته هم خوشمزه مرسی از ایده های جالب و راحتت [قلب][تایید]

فرشته

سلام مرسی از پست خوشمزتون من به خاطر مشکل معده اسپاگتی نمی تونم بخورم فقط یه مدل مامان شوشو میپزه می تونم بخورم اما روم نمیشه ازش بپرسم چه جوری درست میکنه ماکارونیش با قطر کم و یه کم شفاف و برشته در می یاد البته نه به اندازه ته چین اما خب دیگه خمیر نیست میگی چیکار میکنه؟

هانیه

رفت تو لیست تهیه ...به زودی ....به به