تارت شلیل و آلبالو ( Nectarine and Cherry Tart )

تا قصل این خوشمزه ها تموم نشده یه رسپی عالی بذارم، البته آلبالو کم شده اما هست از فریزی هم میشه استفاده کرد

هم کم شیرینه و هم راحت! طعم ترش آلبالو هم که توی شیرینیه بیس کم نظیره! دیگه مجاب شدین آیا؟!

 

مواد لازم:

روغن مایع 80 گرم

کره 40 گرم

پودر شکر 100 گرم

تخم مرغ 2 عدد

وانیل 2/1 قاشق چایخوری

ماست 2 قاشق غذاخوری

آرد 140 گرم

بیکینگ پودر 1.5 قاشق چایخوری

شلیل 2 عدد یزرگ

آلبالو هسته گرفته مقداری

 

آرد و بیکینگ پودر رو 3 بار الک میکنیم

قالب کمربندی به قطر 23 تا 28 سانتی که من نون نازکتری میخواستم و 28 انتخاب کردم رو برمیداریم و کفش کاغذ میندازیم و روی کاغذ و دیواره ها رو با کره چرب میکنیم

آلبالو ها رو هسته میگیریم

شلیل رو هم برش های خلالی میدیم

فر رو روی 175 درجه میذاریم گرم بشه

کره و روغن و شکر رو میزنیم تا سبک و کرمی بشه، تخم مرغ ها رو دونه دونه با وانیل اضافه میکنیم میزنیم، بعد نوبت ماست میشه و خوب یکدست که شد آرد رو اضافه میکنیم و فقط در حد مخلوط شدن میزنیم و میریزیم توی قالب! یه لایه ی نازکی میشه که اشکالی نداره خوب صافش میکنیم

دورتا دور برش های شلیل رو میچینیم و وسط آلبالوها رو میریزیم تقریبا 40 تا دونه!

میذاریم توی فر ببرای 25 تا 30 دقیقه! تا زمانی که دورش و روش طلایی بشه

از فر میاریم بیرون خنک که شد میذاریمش توی ظرف فر!

برای 5 تا 6 نفر مناسبه و با چای خیلی خوبه!

نوش جان

 

 

* صفحه ی فیس*بوک ما  >> تستر       Tosterr

 

 

/ 17 نظر / 29 بازدید
نمایش نظرات قبلی
معصومه

سلام معلومه که خیلی خوشمزه اس... [خوشمزه] دستت درد نکنه. فقط یه سوال داشتم: میشه بجای شلیل از هلو استفاده کرد؟؟؟

مینــا

سـلـام خیلی از وبلاگتـون خوشم میـادش : ) الانم از این پست به شدت خوشم اومد و میخـوام درستش کنم[قلب] باید خیــلی خوش طعـم بشه مرسی بـانـو

مینــا

وای درست کـــــــــــردم [خوشمزه] هم خوشگل شد و هم خوشبـو هم خوش طعــــــم[پلک] دست گلت درد نکنـــــه[گل]

negin

به به به این تارت خوشمزه و خوشگل. من عاشق تارتم. البته من عاشق چی که نیستم!!!! عالی شده منتظرتم.

ayda

سلام و عرض ادب و احترام، با تشکر از مطالب خوب و قشنگی که زحمت میکشید و میذارید من آیدا صاحب وبلاگ کافه ی آیدا هستم بخاطر مطالب خوبی که وبلاگ شما داراست مایلم با شما تبادل لینک داشته باشم، اگر شما هم مایل به این کار هستید لطف کنید منو با نام "کافه ی آیدا" لینک بفرمایید و در وبلاگم پیغام بگذارید تا در اسرع وقت لینک شما را در وبلاگم اضافه نمایم. با تشکر[گل]

طاهره

سلام دوست جون خوبی؟ وااااااااااای پای عالیه دستت دردنکنه عزیزم من اینجا خیلی گشتم آلبالو اینجا تموم شده دیگه نیس با شلیل تنها امتحانش میکنم [قلب] عزیزم آپم

هانی

[تایید][تایید][لبخند]

فرزانه

سلام میشه بجای شلیل ازهلویامبوه های دیگه استفاده کرد اگه میشه لطفابگیدچه میوه هایی؟ مرسی ضمنا البالو دیگه گیرنمیاد

مامان سام_قاشق طلا!

سلام تستر جون.روح آدم و فرش میکنه این تارت تابستونی![مغرور] خیلی عالیه.دستت طلا[تایید] آپم خانومی.خوشحال میشم نظرتو بدونم[گل]

ماه

سلام ببخشيد 80 گرم روغن چند قاشق ميشه ترازو در دسترسم نيست