بلوندی شکلاتی ( Chocolate Chips Blondie )

این کیک های اسلایسی یه مدل براونی هستن که شکلات و پودر کاکائو نداره اما به جاش شکر قهوه ای داره! بهمین خاطر هم بهش میگن بلوندی!

طعم خوبش هم به خاطر ترکیب شکر قهوه ای و کره هستش! میشه انواع مغز یا شکلات رو هم بهش اضافه کرد! که تو این رسیپی گردو با شکلات چیپسی اضافه شده!

 

مواد لازم:

کره 140 گرم

شکر قهوه ای تیره 100 گرم

شکر معمولی 100 گرم

تخم مرغ 2 عدد

وانیل یک هشتم قاشق چایخوری

آرد 210 گرم

بیکینگ پودر 1 قاشق چانخوری

نمک 1 پینچ

شکلات چیپسی 100 گرم

گردو خورد شده 100 گرم

 

فر رو روی 175 درجه سانتی گراد میذاریم تا گرم بشه

قالب 23 سانتی رو چرب میکنیم و کفش کاغذ میندازیم طوری که از دوطرف بیاد بالا!

آرد + بیکینگ پودر + نمک رو سه بار الک میکنیم

کره و شکر قهوه ای و معمولی رو با همزن میزنیم تا کش دار بشه! حدودا 2 تا 3 دقیقه! بعد تخم مرغ ها و وانیل رو میریزیم و میزنیم تا یکدست بشه!

مخلوط آردی رو اضافه میکنیم و در آخر گردو و شکلات!

توی قالب میریزیم و صافش میکنیم

مثل براونی مایه ی کیک سفت هستش!

برای 40 دقیقه میذاریم توی فر! بیشتر نذارین که خشک میشه! کلا بلوندی یا براونی رو خودتون باید دستتون بیاد چه میزان توی فر باشه تا خشک نشه!

 

با یه فنجون چای نوش جان!

 

* به جای شکر تیره و معمولی میشه 200 گرم شکر قهوه ای روشن استفاده کرد!

* من قالبم بزرگتر بود و نازک شد اما 23 سانت خیلی خوبه!

* بعد از پختن خنک که شد توی قالب برش میخوره و بعد سرو میشه

 

 

/ 11 نظر / 43 بازدید
نمایش نظرات قبلی
طاهره

به به بوش تا اینجا میاد چیکار کرده خانم [قلب] آپم خانمی

TAPOO

من کیک های نازک رو بیشتر دوست دارم چون توش خمیر نمیشه ولی کیک هایی که خیلی پف میکنن یه کم احساس خمیری داره ... خیلی دستور ساده و خوبی بود ..ممنون ...[گل]

تستراعظم

اااااااا تعجب کردم که چرا دوس جونی کامنت منو تایید نکرده.دیروز اومدم کامنت گذاشتم ولی پیج مشکل داشت سند نشد منم یادم رفت.[نیشخند] بلوندی به به .برم یه نگاهی بندازم ببینم از شکر قهوه ایم چیزی مونده یا نه[مغرور] چون به نظرم جذذاب شده میسی دوس جون جونی[ماچ]

الی و نازی

من عاشق طعم شکر قهوه ای ام به به برم امتحان کنم

شاپرک

سلام تستر جونی عکسها برام باز نمیشه [ناراحت] این چند روز سرعت خیلی کمه نمیدونم شما هم همین مشکل را دارین یا نه ؟[متفکر]

مریم ه

عزیزم عکسها رو ندارم [گریه]

آْسو

سلام تستر جون.... خیلی عالی شده....منم کیک وشیرینی هایی که با شکر قهوه ای درس میشن خیلی دوس دارم.... راستی آپم ....اگه بیاین خوشحال میشم....

زری

سلام تستری جان یه سوال ببخشید من یه سری ابزار دارم که طرز کار باهاشونو بلد نیستم ونمی دونم چه به درد می خورن،میشه راهنماییم کنی ممنون http://img4up.com/up2/94187219902300731158.jpg و http://img4up.com/up2/88704646099982331841.jpg و http://img4up.com/up2/67343739063453358866.jpg همونطور که تو عکس مشخصه یه مهره بهش وصله قسمت پایینش ویه تیکه هم داره که به بالاش وصل میشه و اصلا به فکرم نمیرسه باهاش چه کار ی میشه کرد!!!

آرزو

فوق العاده ست ممنووووووووووووووووووووووووونم...[ماچ][ماچ]

منیر

مرسی بچه ها...من هنوز اینو امتحان نکردم/یه سوال..چرا هرچی من فر رو روی دمای تعیین شده میذارم و توی همون زمان بندی هم درش میارم کیکمو،باز میبینم سوخته کف کیکم؟میشه راهنماییم کنین ؟