ترشی لیته ی بادمجان و گوجه فرنگی

توی این زمستون نه چندان سرد! و بدون برف یه ترشی لیته کنار غذا خیلی میچسبه!

هم سریعه هم خوشمزه!

 

مواد لازم:

بادمجان کبابی شده 4عدد

گوجه فرنگی 2عدد

سیر 5عدد

نعنا خشک شده 2/1 قاشق چایخوری

فلفل سبز قلمی 1عدد

ترخون خشک شده 1 قاشق

آبغوره 1.5 لیوان

سرکه

سیاه دانه

فلفل سیاه و نمک

 

بادمجان رو که روی گاز کبابی کردیم میذاریم توی پلاستیک وقتی پوستش عرق کرد، پوستشون رو میکنیم و ساطوری میکنیم

گوجه فرنگی رو رنده میکنیم، سیر رو هم رنده میکنیم

توی تابه بادمجان گوجه سیر رو میریزیم و کمی تفت میدیم تا آبش خشک بشه! آبغوره و سبزی ها و نمک و فلفل و تخم خرفه رو اضافه میکنیم! بعد از 2 دقیقه برمیداریم و تا اون حدی که میخوایم شل بشه سرکه اضافه میکنیم

ترشی رو میریزیم توی شیشه و خنک که شد دربش رو میبندیم

طعم آبغوره و سرکه باهم خیلی عالیه!

 

ترشی آسون و سریعیه!

درست کنین و کنار لوبیاپلو یا هر قاطی پلوی دیگه سرو کنین و لذت برین

 

 

/ 16 نظر / 396 بازدید
نمایش نظرات قبلی
لیلا

سلام عزیزم.مرسی ازین همه سلیقه وپشتکار.سایت خیلی جالب و پروپیمونی دارین .موفق باشین.

شیرین

سلام عزیزم، بابت دستور ترشی ممنون خیلی وقت بود دنبال یه همچین دستور سریعی بودم، فقط اینکه می شه از سرکه تنها استفاده کرد؟ پیمونه‌هات چه اندازه‌ای هستن؟ و چطور باید از این ترشی مراقبت کرد و آخری اینکه وقتی ریختی تو تابه روغنی چیزی نمی خواد؟ ممنون می شم اگه جوابمو بدی چون می خوام زودی درستش کنم/ به این وبلاگ قشنگ با این همه سلیقه ازت ممنونم/ دوستدار همیشگی شما شیرین

دری وری گو

سلام عزیزم چند روز باید نگه داریم تا جا بیافته بعد شروع به استفاده کنیم؟

روشنک

سلام تستر جان . وبلاگ شما با تمام عکسهاش همیشه آپلود میشه . و هیچ مشکلی برای باز شدن نداره . اما جدیدا عکسهای وبلاگ من دچار مشکل شدن . میشه بگید شما از چه فضایی برای اپلود عکسهاتون استفاده می کنید . لطفا راهنمایی کنید . مرسی عزیزم

شهین

سلام.چه ترشی خوشمزه ای:) قاطی پلو رو خوب اومدی.آخه ما همیشه به غذاهای عجیب و غریب دانشگاه میگفتیم قاطی پلو[چشمک]

پریسا

عیدتون مبارک باشه ایشالا ، تنتون سالم باشه ایشالا ، سایهٔ پدر مادرتون بالا سرتون باشه ایشالا و خدا رفتگانتون رو بیامرزه ♥ ایشالا که امروز بهترین روز زندگیتون باشه ♥[قلب]

قاشق طلا

سلام.عالی بود. ممنون.ترشی هر جوری باشه خوشمزه ست.این ترشیه با دمپخت هم خیییییییلی میچسبه♥[خوشمزه]

سلام عزیزم ممنون از دستورای خوبتون اون تخم خرفه نیست تخم خرفه رو روی نون برنجی میریزن اینا که توی ترشی میریزن سیاه دانه است

زهرا

عالیه.............ممممممممممم...........خیلی خوشمزس

کبری

,ممنون عزیزم حتما درست میکنم