مافین به ( Quince Muf*fin )

 اینم اولین جایزه برای 7 کیلو لاغر شدن :)! بعله من میتونم!!!

من خیلی طعم و بوی به رو دوست دارم، این مافین هم از گشتن و بالا پایین کردن چندتا رسیپی درست شد که خدایش عالیه!

نمیدونم گفتم یا نه ولی مافین ها فرقشون ا کاپ کیک اینه که بافت منسجم تری دارن و در واقع شبیه نون هستن با کمی شیرینی! سریع درست میشن و احتیاج به هم زدن ندارن و جون میدن برای تنبلی!

الانم تو این هوا با چای خیلی میچسبه! این هوای زمستونی...

 

مواد لازم:

روغن کانولا یک سوم پیمانه

شکر سه چهارم پیمانه

تخم مرغ دو عدد

وانیل یک چهارم قاشق چایخوری

شیر پنج قاشق سوپخوری

آرد دو پیمانه

بیکینگ پودر دو قاشق چایخوری

دارچین یک دوم قاشق چایخوری

نمک یک چهارم قاشق چایخوری

به پخته شده مقداری

 

مواد لازم برای آماده کردن به:

به یک عدد

شکر نصف پیمانه

آب یک پیمانه

آبلیمو 1 قاشق

وانیل یک پینچ

 

آب و شکر و وانیل و آبلیمو رو میریزیم توی قابلمه و میذاریم روی حرارت کم تا شروع به جوشیدن کنه! به رو هسته میگیریم و خورد میکنیم!

وقتی جوشید به رو اضافه میکنیم و درشو میذاریم تا حدود نیم ساعت بپزه، هم خوشرنگ بشه هم شیرین بشه!

آماده که شد میذاریم خنک بشه و بعد اون تعداد که میخوایم رو میذاریم توی صافی تا شیره اش بره!

 

میریم سراغ آماده کردن مافین خوشگل و سه سوتمون!

فر رو روی 180 درجه میذاریم گرم بشه.

آرد بیکینگ پودر و نمک و دارچین رو 3بار الک میکنیم.

توی قالب مافین کپسولای رنگی پنگی میندازیم.

شکر و روغن رو 30 ثانیه با همزن دستی میزنیم و بعد تخم مرغ ها رو با وانیل اضافه میکنیم و 30 ثانیه دیگه میزنیم احتیاجی به زدن زیادی نیست چون بافتش سفت میشه! نصف آرد رو میریزیم و هم میزنیم تا فقط یکدست بشه! بعد شیر رو میریزیم و بازم یکدست که شد باقی آرد رو میریزیم!

با قاشق مایه رو توی کپسولا میریزیم، دقیقا 12 تا مافین میده بهمون!

روی مایه رو به های پخته شده میذاریم به نظر من 2تا کافیه بیشتر باشه کیک خیس میشه!

میذاریم توی فر برای تقریبا 25 دقیقه البته به فرتون و تجربه ی شما بستگی داره

تستش میکنیم پخته بود میاریم و روی پنجره سیمی خنک میکنیم!

بافت منسجم و جویدنی ای داره هوم! زیادم کالری بالایی نداره نسبت به کیکای دیگه!

یلدا بپزین و بخورین و خوش بگذرونین، برای ما هم دعا کنین :)

 

 

/ 13 نظر / 35 بازدید
نمایش نظرات قبلی
ملیحه

سلام خانومی - واسم جالبه بدونم چطوری 7 کیلو کم کردین؟ ممنون

زهره

سلام تستری عزیزم.میخوام اینو بدرستم.فقط میخوام بدونم میشه دوتا تیکه از به مربای به روش بذارم؟بعدش هم راهی هست که خود کیک هم طعم و بوی به بده؟مثلا میشه از شکر و شیرش کم کنم کمی شهد مربا بریزم توش؟ممنون که برای ما ناشیا وقت میذاری.[قلب]

ماهی جووون

به به عاااالیه بوش تا اینجا میاد میدونم چرا با فر جدید میترسم شیرینی پزی کنم !

زهرا

عاشقتم تستری مهربون ..[بغل] من به می خوام....هنوز امسال به نخوردم[ناراحت] حتما درستش می کنم اینو[ماچ][قلب] راستی جای تستر اعظم خالیه خیلی[گریه]

parya

اخه چرا جوابای منو نمیدی ؟[ناراحت]

زهره

تستریییییی یه چی بگم دعوام نمیکنی؟![نگران] من به جای یک سوم روغن یک دوم روغن ریختم! آمممما خوشمزه شد و خوشگل.آخه مربای بهم خیلی خوشرنگ شده .[مغرور] راستی این مافینم به نام خودت ثبت کن. من جای دیگه ندیدم.[نیشخند][بغل]

مینا

سلام خوبی خسته نباشی عزیز من زود زود سر میزنم ولی خاموشم من ناشیم خواستم ازتون یه سوال بپرسم که خیلی ذهنمو مشغول کرده ما وقتی از وانیل استفاده میکنیم معمولا از جهارم یه سوم قاشق چایخوریه تو این برنامه بفرماید شام برا یه کیک متوسط 3 الی 4 قاشق غذاخوری وانیل ریخت این میشه به نظرتون اصلا تو این مخیله من نمیره مزشم اخرش خوب بود این یعنی چی؟از قبل ممنون میشم بابت جوابتون مرسی

baroon

سلام تستر جونم... چه کردی دختر...چه خوشمله و شیک و پیکه این خوشمزه[خوشمزه]

parya

اخه جوابه خصوصیش هم نمیاد [گریه]

شاپرک

وای چه خوشکل و خوشمزه تبریک میگم خیلی همت میخواد ادم 7 کیلو کم کنه .[ماچ]