کاپ کیک موکا 2 ( Mocha Cupcake )

در راستای لاغری خودم و تپلی کردن شماها :) این کاپ کیک هم از آرشیو بیرون کشیده شد! این کاپ کیک رو خیلی دوست دارم و به نظرم طعم موکا خیلی دلچسبه! حالا چه نوشیدنی چه کیک با این طعم! قهوه طعم کاکائو رو تکمیل میکنه، حالا اگه یه کرم خوب هم باهاش باشه که عالیه!

البته یه ورژن این کیک رو توی پست کاپ کیک موکا گذاشته بودم :)

 

مواد لازم:

کره 50 گرم

روغن مایع 85 گرم

شکر 1.5 پیمانه

تخم مرغ 3 عدد

وانیل 4/1 قاشق چایخوری

شیر 1 پیمانه

کافی میکس 2 بسته

پودر کاکائو نصف پیمانه

بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری

نمک 4/1 قاشق چایخوری

آرد 2 پیمانه

 

فر رو روی 180 درجه میذاریم، توی قالب کاپ کیک هم کپسول میندازیم!

آرد و نمک و بیکینگ پودر و پودر کاکائو رو 3 بار الک میکنیم

شیر رو کمی گرم میکنیم و کافی میکس ها رو توش حل میکنیم و میذاریم خنک بشه!

کره و روغن و شکر رو میزنیم تقریبا 5دقیقه تا خوب سبک و کرمی بشه! تخم مرغ ها رو با وانیل تک تک اضافه میکنیم و 1 دقیقه میزنیم.

یک سوم از مواد خشک رو می ریزیم و با ویسک هم میزنیم بعد نصف شیر و بعد دوباره نصفی از مواد خشک باقی مونده و دوباره شیر و درآخر باقی مواد خشک! فقط در حد یک دست شدن هم میزنیم!

مایه ی کیک رو توی کپسولا توی قالب کاپ کیک میریزیم و میذارمشون توی فر بای 20 تا 22 دقیقه!

بعد از پخت روی پنجره ی سیمی خنک میکنیم!

من برای روش کرم پاتیسیر استفاده کردم، یه پست جدا براش میذارم اما اینجا هم رسیپیشو خلاصه میگم تا بوقت!

البته این یه مدلشه! که از شادی جون تقلب کردم چون سریعتره!

کرم پاتیسیر: 30 گرم آرد ذرت رو با 4/1 پیمانه از شیر حل میکنیم، 1و 4/1 پیمانه شیر رو میذاریم بجوشه! 4 عدد زرده رو با 75 گرم شکر با نصف قاشق چایخوری وانیل میزنیم تا کرمی و سبک بشه بعد آرد ذرت حل شده رو اضافه میکنیم و میزنیم و در آخر شیر جوش رو در حین هم زدن اضافه میکنیم، وقتی تموم شد برمیگردونیم توی قابلمه و برای 3 دقیقه حرارت میدیم و مدام هم میزنیم تا غلیظ بشه! من کمی رنگ صورتی هم بهش زدم!

کرم آماده رو توی کاسه میریزیم و روش چسبیده به سطحش سلفون میذاریم که رویه نبنده!

کیک که آماده شد و کرم هم کاملا سرد بود روی کاپ کیک ها رو تزیین میکنیم

 

به به نوش جان :)

 

* صفحه ی فیس*بوک ما >> تستر    Tosterr 

 

 

 

/ 13 نظر / 36 بازدید
نمایش نظرات قبلی
ویونا

آشپز جون، این جوری که تخم مرغ توی کرم نمی پزه. اشکالی نداره؟

سپیده

چه تزئینای خوشگلی کردی عزیزم هنرمندی دیگه خانومی

شاپرک

سلام تسترکم به به چه عالی و خوشمزه حالا اگر ما بخوایم لاغر بشیم چی ؟[چشمک][قلب]

تستراعظم

هییییییییییین [تعجب] به خدا مدیونی اگه ایندفعه واسم از اینا درست نکنی [نگران] چرا اینقد خوشگلن پس؟؟؟ [گریه]

نیر

سلام تسترهای نازنین..آآآآی من عاشق شماوغذاهای شماهستم..چرامیخواین ماروتپل کنین؟؟؟؟ماهم غذاهاتونو میپزیم هم لاغرمی مونیم...[شوخی]

مینا

سلام خانم خوش سلیقه کرم پاتیسیر آمادشو می تونم بخرم اگه میشه از کجا باید تهیه کنم بعد می تونم مثل کیک فنجانی تو قابلمه درست کنم کیک رو ممنون میشم اگر جواب بدید مرسی از سایت خوبتون[گل]

مونا

سلام تستر جون. خسته نباشید. یه سوال: به نظر خودتون این دستور موکا خوشمزه تره یا قبلی ممنون.

مینا

مواد کیکو میریزیم تو فنجونا بعد میزاریم تو یه قابلمه تا نصف فنجونا هم اب میریزیم میزاریم بجوشه با در باز بعد تا 15 دقیقه دم کنی میزاریم روش بعد کیک میپزه فقط نمی دونم برای این کیک های شما هم میشه این کارو کرد اخه فرمون خراب شده مرسی عزیزم

غزاله

سلام. من این کاپ کیکو درست کردم خیلی خوب بود مرسی[تایید]

parya

salam toster junam mishe begy farghe in ba ghablo az nazare baft chie? midunam gofte budi sangin tare mikhastam bedunam MARTUBE caykesh ? [نیشخند]ya esfangy ?[خجالت]