کیک آپساید دون موزی ( Banana upside down cake )

کیک آپساید دون یا وارونه! کیکی هستش که کف قالب کارامل و میوه گذاشته میشه و در نهایت روی کار میوه ی کاراملی داریم و دیگه تزیینی احتیاج نداره!

معمولا با آناناس و سیب تهیه میشه که تو برنامه هام هست!

یه کیک کمی سخت ولی خوشمزه! و در کنار بستنی دسری بسیار خوشمزه و زیبا! البته اینبار اگه بخوام درست کنم با یه میوه ی دیگه درستش میکنم چون تجربه نشون داده که طعم موز پخته رو دوست نمیداریم! Hippie

 

مواد لازم:

تخم مرغ 2 عدد

شیر نصف پیمانه

شکر 1 پیمانه ( نصفش برای کارامل کف قالب )

آرد 1 پیمانه

نشاسته ذرت 2/1 لیوان

کره 40 گرم

موز رسیده 3 عدد

بیکینگ پودر 2/1 ق چ

وانیل 2/1 ق چ

 

موزها رو از طول برش میزنیم

قالب 20 سانتی رو روی حرارت میذاریم تا گرم بشه نصف پیمانه شکر رو توی قالب میریزیم و منتظر میشیم تا کارامل بشه! کمی رنگش از کاراملی روشنتر باشه! از روی حرارت برمیداریم و قالب رو میچرخونیم تا دیواره ها هم کاراملی بشه! موزها رو کف قالب روی کارامل میچینیم! فقط قسمت برش خورده کف قالب باشه تا همه یکدست باشن!

فر رو روی 180 درجه میذاریم

آرد و نشاسته و بیکینگ پودر رو با هم الک میکنیم

زرده و سفیده رو جدا میکنیم و سفیده رو میزنیم تا پفکی و سبک بشه!

زرده و وانیل و شکر رو میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه، کره رو هم اضافه میکنیم و میزنیم

آرد و شیر رو تو چند مرحله لا به لای هم اضافه میکنیم و در آخر سفیه زده شده رو به آرومی فلد میکنیم

وقتی خوب مخلوط شد روی موزهای کف قالب میریزیم و سطحش رو صاف میکنیم

میذاریمش توی فر تقریبا 45 تا 50 دقیقه توی فر میپزه

وقتی از فر درآوردیم کمی باید از حرارت بیوفته و از داغیش کم بشه! بعد توی ظرف برگردونده بشه اما اگه خیلی هم سرد بشه کارامل میگیره و دیگه برنمیگرده!

به نظر من با چای هم خوبه اما با بستنی خیلی خوب جواب میده!

 این بستنی کنارشم همون بستنی میوه ایی توی این پست هستش: بستنی میوه ای

 

 

/ 30 نظر / 39 بازدید
نمایش نظرات قبلی
یه دوست

سلام تستری های عزیز من چن تا مشکل خارجکی دارم و چون شما از رو دستورات خارجی هم آشپزی میکنیین گفتم شاید کمکم کنید . اما سوال : عزیزان من این Shortening معادل فارسیش چیه ؟ منکه نتونستم پیدا کنم . بعد : Baking soda رو میشه بریم مغازه بگیریم مثل بکینگ پودر یا اینکه اینجا بهش چیز دیگه ای میگن . یا اینکه درموردش چیکار کنیم ؟

یه دوست

دست گلت درد نکنه [ماچ] جای Shortening از چی میشه استفاده کرد ؟ آخه بعضی دستورا هم کره داره هم اینو که اگه جای این بخوام کره یا روغن بریزم فکر کنم خیلی چرب بشه ؟ نظر شما چیه ؟ میشه حذفش کرد ؟ یا جاش چی بریزم بهتره ؟[سوال]

یه دوست

آخ تستر جون ببخش . من اون کامنت قبلیمو پس میگیرم . [نیشخند] آخه الان که دوباره نگاه کردم دیدم هیچ جا Shortening و کره با هم نبود یا این بود یا اون . [زبان] میشه جای Shortening از کره کیاهی استفاده کرد ؟

مهری

با سلام و تشکر.من این کیک رو درست کردم اما بافت کیک خیلس سفت شد شاید بخاطر نشاسته ذرت هستش با اینکه از نشاسته مرغوب خارجی هم استفاده کردم. میخواستم بپرسم ایا میشه رسپی یک کیک دیگه رو جانشین این کیک کرد؟ ممنون از شما

نازی

[سبز]موز پخته!نمیشه آناناس بذاریم جای موز

سلام

در انگلیسی به روغنی میگن که خیلی لطیف و اغلب از غاز یا همون اردک ماست که در ایران ما نداریم که در واقع یه لطافت خاص به خمیر یا کیکها میده یه جورایی شبیه روغن گاوه تازه ی تازه میده سبک و نرمShorttening

ماهی جووون

سلام من آلزایمر گرفتم خواهررررر میشه به من کمک کنی یه سئوال در مورد حجم مواد کیک و قالب پرسیده بودم ولی نمیدونم کجا نوشتم که برم جوابشو بخونم میشه لطفا اینجا بهم جواب بدی لطفاااااااا

ماهی جووون

سلاااااااام رسیدن بخیر و شادی ییهو جا میذاری میری نمیگی اینجا یکی دلواپس میشه[خجالت] امیدوارم یه عالمه رسیپی خوشمزه سوغاتی آورده باشی[چشمک]

مریم

سلام تستری جونم، روزت بخیر. [قلب] میخواستم بپرسم شما از چه مارک کره ای استفاده می کنی؟ حیوانی یا گیاهی؟[سوال] من یه مقدار خامه فرم گرفته طبق دستور شما درس کردم، اضافه اومد گذاشتم توی فریزر. دفعه بعد که بخوام استفاده کنم دوباره باید با همزن بزنمش؟ آب که نمیندازه؟

sima

سلام[لبخند]دستتون درد نکنه این کیک خیلیییییییییی خوشمزه بود کلی استقبال شد .بخصوص طعم موز کاراملی روی کیک بی نظیر بود و همینطور رنگ بسیار زیبایی داشت . دستتون درد نکنه [گل]