کیک تولد

سال نوی همگی مبارکککککککککککک.من نمیدونم این دوس جونی کجاست نمی آپه همش من باید آپ کنمابرو....whistling

حالا درسته دیر به دیر میام ولی میخوام یه کیک خوشمزززه یادتون بدم که انگشتاتونم باهاش بخورین به به به

این کیک رو واسه تولد همسریم پختم اونم 2بار.یکبار واسه خانواده همسری

یکبارم واسه خانواده خودم

.همگی عاشقش شدن.به نظر خودمم این بهترین کیک تری بود که تا حالا درست کردم

مواد لازم برای کیک اسفنجی وانیلی:

تخم مرغ 5 عدد

آرد 5 قاشق سوپخوری نسبتا سر پر

شکر 5 قاشق غذاخوری

بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

وانیل نوک قاشق چایخوری

 

مود لازم برای کیک اسفنجی شکلاتی:

تخم مرغ 5 عدد

آرد 4 قاشق سوپخوری نسبتا سر پر

شکر 5 قاشق غذاخوری پر

پودر کاکائو 1 قاشق سوپخوری پر

 

مواد لازم برای کرم کیک:

خامه فرم گرفته شیرین 400 گرم

پنیر خامه ای بدون نمک ترجیحا ماسکاپونه   150گرم

پودر ژلاتین 3 قاشق مربا خوری

شکلات تخته ای 250 تا 300 گرم به دلخواه ( اگه 50 گرم اضافه شو از نوتلا استفاده کنین که عالی میشه)

پودر قند 2 قاشق سوپخوری

 

مواد برای بین کیک:

موز بزرگ 1 عدد

گردو به مقدار دلخواه

شیرکاکائو برای مرطوب کردن کیک شکلاتی

آب هر کنسروی که دوس دارین برای مرطوب کردن کیک سفیدمون. من از کنسرو آلوئه ورا استفاده کردم که خیلی خوش طعم شد

 

 طرز تهیه کیک اسفنجی:

خب اول فرمون رو روی 190 درجه تنظیم می کنیم.آرد و بکینگ پودر رو هم مخلوط و الک میکنیم زرده و سفیده تخم مرغ هارو جدا می کنیم. شکر رو با زرده مخلوط می کنیم و 2 الی 3 دقیقه با همزن میزنیم تا کرمی و کشدار بشه.وانیل رو هم اضافه میکنیم و مخلوط می کنیم. حالا با همزن تمیز سفیده رو میزنیم تا پف کنه و از ظرف نریزه.خب حالا آروم سفیده رو با زرده مخلوط میکنیم. خیلی نباید هم بزنیم که پفش نخوابه.نوبت اضافه کردن آرده.تو 2 مرحله اضافه می کنیم خیلی آروم مخلوط می کنیم.مایه رو میریزیم تو قالبی که از قبل چرب و آرد پاشی کردیم و میذاریم تو فر.مال من که نیم ساعته پخت.شمام بعد از نیم ساعت با خلال دندون تست کنین اگه تستر تمیز در اومد تمومه

بعد از اینکه سرد شد و از قالب درش آوردین دورش سلیفون بکشین و بذارینش یخچال تا مرحله آخر.

برای کیک اسفنجی شکلاتی هم همین مراحل رو انجام میدیم.پودر کاکائو رو با آرد مخلوط می کنیم و الک میکنیم و در آخر به موادمون اضافه می کنیم.

کیک تولد

لازم به ذکره که من 2تا کیک شکلاتی درست کردم و در نتیجه کیکم 3لایه شد به هم.ن نسبت کرم رو هم بیشتر درست کردم

طرز تهیه کرم کیک:

شکلات تخته ای رو به روش بن ماری ذوب می کنیم و میذاریم کنار خنک بشه.پودر ژلاتین رو هم با کمی آب به روش بن ماری حل میکنیم اونم میذاریم کنار خنک بشه. تو این فاصله پنیر خامه ای و خامه فرم گرفته و پودر قند رو مخلوط میکنیم و با همزن 30 ثانیه میزنیم.شکلات و ژلاتین که خنک شدن رو هم اضافه میکنیم و 30 ثانیه با همزن میزنیم.کرممون آماده ست

این نکاتی که میخوام الان بگم مخصوص دوستانی هست که اولین باره کیک تر درست می کنن یه وقت جسارت نشه خدمت دوستان اساتید

خب حالا کیک هامونو از یخچال در میاریم.یه قلمو ور میداریم و با شیر کاکائو کیک شکلاتی مونو خوب مرطوب می کنیم.یه لایه کرم روش می کشیم موز و گردو رو میچینیم روش.یه لایه کرم هم روی کیک وانیلی می کشیم میذاریم روش کمی هم فشار میدیم که خوب بچسبن به هم.حالا با آب کنسرو کیک وانلیلی رو مرطوب می کنیم و دورتادور کیک هارو با کرم می پوشونیم و هر جوری که عشقمون کشید تزئین می کنیم

اینم عکسهای بعد از آش و لاش شدنRolling Pin

بفرمائین نوش جان

. دلم میخواد یه روز این کیکو درست کنم به هیشکی نگم بشینیم تنهایی همشو بخوریم من و همسری و کیان. هامانم(داداش کوچیکه) اینجا نشسته میگه اسم منو هم بنویس: و هامان

 

فیس*بوکمون: https://www.facebook.com/tosterr

 

 

/ 44 نظر / 152 بازدید
نمایش نظرات قبلی
مریم

سلام تستر جون من این کیکو درس کردم، واقعا کیک خوشمزه ای بود. ولی کرم رو مثل شما درست نکردم یه اشتباهی هم که کردم این بود که از شکلات تلخ استفاده کردم. البته همسری می گفت خیلی خوب شده ولی من احساس می کردم تلخیش زیر دندون احساس میشه. برای خامه فرم گرفته چون اولین بارم بود درست میکردم احساس کردم مثل مال قنادیا نشده بود البته از توی قیف ماسوره که فرم گرفته میومد پایین!!! ولی طعم مال قنادیا رو نداشت. یه مشکل دیگه ای هم داشتم این بود که نتونستم اطراف کیکو خوب کرم بزنم. می شه بگین چه جوری باید این کارو بکنم که هم تمیز درآد هم جای خال وسطاش نباشه؟ ممنون تستر جونیای عزیز[ماچ]

خانوم میم

میخوام واسه چند روز دیگه کیک تولد درست کنم. دعا کن خوب در بیاد. فقط یه چیزی. من الان باید سه تا کیک جدا گانه درست کنم؟نمیشه همه مواد رو ضرب در سه کنم یه کیک بپزم بعد لایه لایه ببرمش؟ خراب میشه؟

خانوم میم

بعدش هم اینکه خامه فرم گرفته رو چطور درست کنم؟ یه بار درست کردم خامه رو اول کلی هم زدم با شکر و گذاشتم تو فریزر.نیم ساعت بعد دوباره هم زدم.گفتن پف میکنه اما نکرد و همش عین آب رقیق شد! :(

سمیرا

سلام ببخشید واسه کیک تولد که نوشتید دستورشو باید 5 قاشق آرد اضافه کنیم ولی همیشه دیدم 1 یا 2 لیوان آراد استفاده می کنن؟؟؟؟؟؟؟

الهام

سلام دوست مهربونم .....من این کیک فوق العاده رو درست کردم و همه عاشقش شدن [گل]اما من همیشه تو ذوب کردن شدن مشکل دارم .به طریقه بن ماری ذوب میکنم اما همیشه سفت میشه و نمیشه روی کیک و شیرینی و ...ازش استفاده کرد.[گریه] پارمیدا میگیرم که همه راضین ازش . میشه بگی چیکار کنم ؟؟؟

goli

man doros kardam vali pof nakard,mamnon misham dalilesho begin

maryam

man in cake ro dorost kardam baraye tavalode dokhtaram.fogholaade shode bod.khodam ham bavaram nemishod ke kare mane.vaghean dasteton dard nakone.man cake sibeton ro ham dorost kardam .khili khosh mazast.doseton daram khili

فاطمه

سلام خسته نباشید میشه واسه کرم از کرم پاتیسر استفاده کنیم؟ممنون

فیروزه

سلام دوست عزیز برا پخت این کیک شکلاتی تو 1قالب 23 سانتیمتری همین مواد لازمه؟ توروخدا زود جوابمو بدین 1 تولد مهم در پیش دارم باید زود بدونم منتظرما

فیروزه

سلام تستری جون تو روخدا بگو برا قالب 23 سانتیمتری این مقدار مواد کافیه یا کمه؟ منتظرماااا