ترشی فلفل ( Pickled Peppers )

وقتی هوا سرد میشه بازار ترشی و شور خوب براهه! مخصوصا اگه معطر و اسپایسی باشه که دیگه محشره! این ترشی فلفل واقعا خوش عطره و به نظر من غیر از اینکه کنار غذا میتونه باشه! توی آشپزی هم غذا رو خیلی خارق العاده میکنه و طعم خیلی دلچسبی میده!

 

فلفل سبز و قرمز قلمی نیم کیلو

سرکه به مقدار لازم

سیر 4 حبه

ترخون 2 شاخه

نمک 3 قاشق سوپخوری

آب 2 لیتر

 

اگه بخوایم خیلی ساده فلفل ها رو بندازیم توی سرکه، بعدا یه طعم تلخی ای میده که خیلی مطلوب نیست!

اول فلفل ها رو خوب میشوریم و میذاریم آبش بره!

توی قابلمه آب و نمک رو میریزیم و میذاریم روی گاز تا بجوشه، وقتی جوشید میذاریم تا سرد بشه بعد فلفل ها رو میریزیم توش و در قابلمه رو میذاریم

قابلمه رو میذاریم جای خنک تا دو شب بمونه و حسابی تلخی فلفل ها دربیاد

بعد آبکش میکنیم میذاریم وقتی آبش رفت میریزیم روی دستمال تا کامل خشک بشه و چون اگه ذره ای رطوبت داشته باشه ترشی بعدا کپک میزنه

دو تا شیشه ی تمیز میاریم، توشون یه حبه سیر و نصف شاخه از ترخون رو میندازیم و روش تا نصف فلفل میچینیم و دوباره 1 سیر و نصف شاخه ترخون رو میذاریم و تا بالا فلفل میچینیم بعد روش سرکه میریزیم تا پر بشه!

اگه درب شیشه فلزی هستش یه نایلون میذاریم و دربشو میبندیم!

میذاریم یه جای خنک تا ترشی خوشمزه ی فلفل آماده بشه!

 

* میشه هم فلفل تند استفاده کرد هم فلفل شیرین!

* سرکه میتونه سفید یا قرمز باشه! من از سرکه کاراملی استفاده میکنم و به نظرم خوشمزه میشه فقط ممکنه کمی تیره بشه که بازم خوبه!

* ترخون رو بشورین بذارین اون هم روی دستمال خشک بشه و آبش بره!

* میشه به جای این فلفل های قلمی از فلفل های کبابی هم استفاده کنین که فوق العاده تند میشه و آتشین!

 

کنار غذاهاتون از این چاشنی خوشمزه لذت ببرین :)

 

 

* صفحه ی فیس*بوک ما >> تستر Tosterr

 

 

/ 12 نظر / 47 بازدید
نمایش نظرات قبلی
تستراعظم

آخیییییییی چه خوشمل [لبخند]

سمیه

سرکه کاراملی چیه؟ منظور از فلفل کبابی یعنی چی؟ بعد از چند روز ترشی آماده میشه؟ منون میشم راهنمایی کنید

خانجون

چه روش جالبي. كدبانويي ديگه عزيزم[دست]

negin

عالیه. منم درست کردم. خیلی با غذا می چسبه. ممنون

ماهی جووون

قربونت عاشق ترشی فلفل تند هستم ! برام جالبه که بعضیا فلفل رو به شرط شیرینی میخرن و میخورن ! اونکه دیگه اسمش فلفل نمیشه نه ؟1

شاپرک

هی وای من ترشی فلفل اونم از نوع تند من که پایه ام اساسی دستت درد نکنه عزیزم [ماچ][ماچ]

ترانه

من عاشق وبلاگتونم این ترشی تندش خوبه یا شیرین تندش با سرکه زیادی تند نمیشه

shakiba

جون میده اینا رو بخوری و تا کره مریخ پرواز کنی!!!

باران

سلام عزیزم خیلی با سلیقه و مبتکری دستورای اشپزی که میزاری واقعا جالب و کارامده مخصوصا این ترشی فلفل عالی بود عکساتم خیلی خوشگلن واقعا ادم هوس میکنه درست کنه خلاصه که حسابی دستت درد نکنه یه خواهش میشه برای خیار شور هم یه دستور بگی من هر چی امتحان می کنم خوب در نمیاد یا شور میشه یا بی نمک مرسی بوس بوس بوس