ته چین آلبالویی با گوشت بره

تا تابستون هست  این پستا رو زود زود میذاریم که موادش تموم نشه! این غذا، میکس  2تا غذای مورد علاقه ی ماست که توی آشپزخونه خلق شده! من همیشه دارم یه تغییری میدم این رسیپی ها رو! البته مدل اصل و درست غذاها که جای خود دارند!

حالا زودی بریم سراغ این غذای خوشمزه و پر کالری که هر از چند ماه یکبار پخته میشه! :)

مواد لازم برای 5 نفر:

برنج 3.5 پیمانه

آلبالو 550 گرم

شکر 300 گرم

کره 50 گرم

 

گوشت بره 300 گرم

پیاز کوچک 1 عدد

سیر 1 حبه

برگ بو 2 عدد

میخک 2 عدد

چوب دارچین 1 تکه

سرکه 1 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه

 

تخم مرغ 3 عدد

زعفران دم شده نصف استکان

ماست غلیظ 1 پیمانه

روغن مایع 2 قاشق

نمک و فلفل سیاه

 

برنج رو با نمک کافی 3 ساعت قبل خیس میکنیم

آلبالو رو هسته میگیریم و توی ظرف لابه لا شکر میریزیم و میذاریم آب بندازه! من چون شیرین درست کردم این مقدار شکر رریختم میتونین کمتر بریزین و ترش یا ملس درست کنین!

گوشت رو با پیاز،سیر،میخک،دارچین،برگ بو،سرکه و فلفل سیاه میذاریم با کمی آب بپزه! بعد از پخت نمکش رو هم میریزیم و گوشت رو ریش ریش میکنیم

آلبالو رو روی آتش تند میذاریم تا شکر حل شده و غلیظ بشه اما نه مثل مربا!

آب رو میذاریم بجوشه و بعد برنج رو میریزیم و وقتی پخت اما نرم نرم نشه و کمی دون تر آبکش میکنیم و کنار میذاریم

تخم مرغ رو کمی میزنیم بعد ماست و زعفران و نمک و فلفل و روغن رو اضافه میکنیم و میزنیم تا یکدست بشه!

دو سوم از برنج رو میریزیم توی مایه ی ته چین و مخلوط میکنیم

یک سوم باقی مونده رو با آلبالو ها مخلوط میکنیم

فر رو روی 180 درجه میذاریم

پیرکس رو با کره چرب میکنیم، نصف برنج ته چینی رو میریزیم و خوب پرسش میکنیم

روش کل برنج و آلبالو رو میریزیم و اونو هم پرس میکنیم اما له نشه فقط جای خالی نباشه

روش گوشت ریش شده رو میریزیم و بعد نصف کره رو تکه تکه روی کل گوشت ها میذاریم

بقیه ی برنج ته چین رو روش میریزیم و پرس میکنیم و مابقی کره رو روش میذاریم

روی پیرکس رو فویل میکشیم و چند جاشو سوراخ میکنیم و میذاریم توی فر برای تقریبا 1.5 ساعت تا کفش طلایی بشه

خیلی راحت توی دیس برمیگردونیم و با زرشک و هرچی دوست داریم تزیین میکنیم

اگه غذای خشک دوست ندارین آب گوشت رو بذارین بجوش تا غلیظ بشه و صاف کنین و کنار ته چین سرو کنین

نوش جان :)

 

* صفحه ی فیس*بوک ما >> تستر Tosterr

 

 

/ 17 نظر / 107 بازدید
نمایش نظرات قبلی
تستراعظم

به به دوس جونی چه کرده دل همه رو آب کرده [دست] من تا حالا ته چین درست نکردم[بغل]

طاهره

اووووووووووووووووووووووف عاشقشم نوش جونتون دوست هنرمندم آپم خانمی بیا طرفم

شادی

وووووی ی ی ی ...نکن این کارا رو با یه شخص شیکمویی که در رژیمه. انقدر دنبال آلبالو گشتم تا قبل از شروع رژیم تارت شلیل آلبالو رو درست کنم ولی دیگه طرفای ما تو بازار نیست. فریز هم نکردم امسال به دلایلی و خلاصه خیط شدم. گذاشتم رژیمم تموم شه با شلیل خالی درست کنم. شایدم زودتر درست کنم و بدم اهل و عیال بخورن و خودم نیگا کنم و دلم بسوزه..... آخه می ترسم شلیل هم تا آخر رژیم من بره از بازار. خلاصه قصه ای شد ها!!!!!!!

خانجون

به اين ميگن هنر و زيبايي كه در يك جا جمع شده. آاااااااااااافرين.[دست]

مریم ه

واقعا ایده ی جالب وتازه و خوشمزه ایه البته هنوز نخوردم ولی حتما درست میکنم [ماچ]

هانی شف

وای چه عظمتی...کیف کردم..ولی کو آلبالو؟؟؟؟؟؟؟[ناراحت]

شادی

مگه کمپوت آلبالو هم هست؟؟؟؟ من ندیدم؟ نمی دونی چه مارکی یه؟؟؟ پس تو هم بری تو رژیم می فهمی چه می کشم من!

مینو

عالی بهتر از این نمی شه

نوشین

عزیزم شما تو دیس پیرکس درست کردی پس چرا ضخامت ته چینت اینقدر زیاده؟ ممنون میشم جواب بدی