کیک لیمویی ( Lemon Cake )

از اون جایی که دیدن چیزای خوشمزه ثواب داره و چاق نمیکنه! بنده از آرشیوم این رو بیرون کشیدم تا هم شما اگه دوست داشتین درست کنین هم من با دیدنش خوشحال شم! خیلی انسان شکمویی هستم میدونم!!!

 

تو این هوای پاییزی یه کیک عصرانه ی لیمویی بی نظیر!

مواد لازم:

کره   100 گرم

شکر   1و4/1 پیمانه

تخم مرغ   2 عدد

آب لیمو ترش تازه   3 قاشق سوپخوری

زست لیمو ترش   1 قاشق سوپخوری ( رنده پوست لیمو )

شیر   نصف پیمانه

بیکینگ پودر   1 قاشق چایخوری

جوش شیرین   4/1 قاشق چایخوری

آرد   2 پیمانه

 

قالب 23 سانتی رو با کره یا روغن جامد چرب کرده و آردپاشی میکنیم یا کاغذ روغنی میندازیم، من توی پیرکس مستطیل درستش کردم!

آرد رو با بیکینگ پودر و جوش شیرین 3بار الک میکنیم

فر رو روی 175 درجه سانتی گراد میذاریم تاگرم بشه

کره نرم رو با شکر میزنیم تا کرمی و سبک بشه، بعد تخم مرغها رو تک تک اضافه میکنیم به همراه زست لیمو و خوب میزنیم!

آب لیمو ترش رو اضافه میکنیم به همراه 3/1 از آرد و مخلوط میکنیم، نصف شیر رو میریزیم ومخلوط میکنیم، دوباره 3/1 از آرد و بعد شیر و در آخر مابقی آرد! فقط در حد مخلوط شدن هم میزنیم

توی قالب کیک میریزیم و میذاریم توی فر! 35 تا 40 دقیقه طول میکشه تا بپزه! تست میکنیم اگه چیزی به خلال نچسبید میاریم بیرون و روی پنجره سیمی میذاریم تا خنک بشه!

 

بافت خیلی سبک و خوبی داره!عطر لیمو هم توش بی نظیره!

نوش جان چه خودش چه عکسش! :)

 

* صفحه ی فیس*بوک ما >> تستر  Tosterr

 

 

 

/ 15 نظر / 62 بازدید
نمایش نظرات قبلی
لیلی

سلام خانومی می خواستم بپرسم جوش شیرین چه کاری تو کیک انجام میده ؟اگه نریزیم مشکلی پیش میاد؟ آخه من با استفاده از جوش شیرین مشکل دارم . ممنون از اینکه وقت میذاری و جواب می دی

تستراعظم

عطر لیمو توی کیک محشره باهات موافقم [مغرور] هوممممممم بوش میاد تا اینجا [خوشمزه]

ماهی جووون

میدونی چند ماهه کیک نخوردم "؟![ناراحت] از شر این دیابت که خلاص شدم قطعا خودمو خفه میکنم [نیشخند] گناهش هم میوفته گردن تو !

parya

salam toster jun tuye pirex dorostesh kardi ? vaghty mikhasty biarish birun balaye fero ham roshan kardi ke in shekli shod ? [سوال]

negin

چه برشهای هوس انگیزی.... چه عطر خوش لیمویی..

رویا

سلام من نمی دونم چرا کیک هام خمیر میشه یا ژله هام درست از قالب بیرون نمیاد خلاصه اعصابم خورده می خوام دیگه کلا بی خیال کیک و ژله درست کردن بشم [ناراحت]

شاپرک

هی وای من چه بافتی داره رنگش هم که عالی شده دستت درد نکنه تسترکم [ماچ][ماچ]

زهره

تستری جونم دستت درست!درستش کردم.خیییییلی عالی شد.مخصوصا بافتش خیلی سبک بود.فقط من در آخر کار گریلو روشن کردم تا رنگ و رخش مثل کیک تو شد.خلاصه که بسی مقبول افتاد.[ماچ]

بیتا

سلام مرسی از این رسپی های فوق العاده و عکس های زیبا... دیروز این کیک رو درست کردم و با وجود اشتباهی که تو اندازه جوش شیرین کردم باز هم طعمش فوق العاده شد. من اشتباهی اندازه جوش شیرین رو 1 قاشق چایخوری خوندم و پف وسط کیکم خوابید. باز هم ممنون.

سلام تستر جون میشه تو این کیک به جای کره از روغن مایع استفاده کرد؟ اگه میشه اندازش چقد باید باشه؟[سوال]