کیک آپساید دون سیب ) apple upside down cake )

به به اینم یه کیک که قرار بود بیاد!!!!! اونم از نوع آپساید دون یعنی کاراملی! آپساید دون موزی رو قبل توی>> این دستور گذاشته بودم!

اما سیبش یه چیز دیگه است!!! اونم با عطر دارچین!

 

کره 50 گرم

روغن مایع 4/1 پیمانه

شکر 4/3 پیمانه

آرد 4/3 پیمانه

نمک 8/1 قاشق چایخوری

بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری

آرد ذرت 3/1 پیمانه

ماست پرچرب بدون آب 2/1 پیمانه

عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری

تخم مرغ بزرگ 2 عدد

دارچین 4/1 قاشق چایخوری

سیب قرمز بزرگ 1 عدد ( میشه زرد هم باشه اما این خوشگلتره! )

 

کارامل:

شکر 2/1 پیمانه

آب 8/1 پیمانه

کره 25 گرم

 

اول فر رو روی 180 درجه میذاریم تا گرم بشه

قالب گرد 20 سانتی رو چرب میکنیم

سیب ها رو خلالی برش میدیم

آرد ها و بیکینگ پودر و نمک رو سه بار الک میکنیم

شکر و آب کارامل رو میریزیم توی قالب و میذاریم روی حرارت متوسط تا آروم آروم شکر حل بشه! کم کم از دور قالب شروع میکنه به قلای ریز خوردن گاه گداری قالب رو بچرخونین تا هم بخوره اما قاشق نه!
وقتی کاراملی رنگ شد کره رو اضافه میکنیم و از روی حرارت برمیداریم! ( من کاراملم
رو کم رنگ برداشتم برای همین روی کیکم خیلی تیره نیست! )

تا کارامل سفت نشده سیب ها رو روش میچینیم من خیلی فشرده نکردم، سعی نکنین همه ی سیب ها رو جا کنین هرچقدر شد کافیه! روشم دارچین رو میپاچیم

کره و روغن و شکر رو میزنیم تا خوب کرمی بشه، تخم مرغها رو به همراه وانیل هم دونه دونه اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا یکدست بشه

بعد نوبت ماسته اضافه میکنیم و میزنیم

آخر مواد خشک رو میریزیم و با لیسک مخلوط میکنیم

روی سیب و کارامل میریزیم و میذاریم توی فر!

35 تا 40 دقیقه میذاریم توی فر بپزه!

از فر که خارج کردیم وقتی نیمه گرم بود دور قالب رو جدا میکنیم و روی سه پایه برش میگردونیم

یه کیک مرطوب  با سیبای کاراملی و عطر دارچین!

 

کنار بستنی وانیلی خیلی خوب میشه

 

 

/ 33 نظر / 217 بازدید
نمایش نظرات قبلی
الی گولو

نصفه شبی کاره من میکنم؟ میام اینجا دهنم آب افتاد نمیدونم کدوم پست را نیگا کنم به خدا . همشون عالین تستری های با سلیقه

sabzeh

چه کیک قشنگی‌! منظورت چیه از آرد ذرت؟ می‌شه بیشتر توضیح بدی؟ اینجا که من هستم آرد ذرت رنگش زرده و دون دونه، آرد ذرت شما چه رنگیه و چقدر پودریه؟

رایحه

[ناراحت]من خیلی وبلاگتون و میبینم اما خب نمیدونم کجاها نظر گذاشتم اگر بشه بیاید و وبلاگم جوابم و بدید ممنون میشم... راستی اگر براتون ممکنه اندازه ها رو با پیمانه بگید اخه من نمیدونم چطور باید گرمی حسابشون کنم...[ناراحت]همچنان منتظر جوابهاتون توی وبلاگم هستم...

رایحه

[نیشخند]سلام این کیک خوشگل و درست کردم همسری خوشش اومد خودمم هعی بدک نبود فقط زیادی شیرین شده بود[نیشخند]

سمیه

سلام عزیزم . من خیلی از وبلاگت سر میزنم . وب قشنگی داری . دهن آدم آب میفته اینا رو میبینه .[زبان]

فاطمه.م

سلام ببخشيد وقتي كيك درست شد چه قدر زمان بگذره و از تو قالب درش بياريم لطفا ي كم توضيح بديد من ي بار درس كردم ولي برنگشت و كلي ضايع شدمممم[ناراحت] ممنون براي جوابي ك ميدين[گل]

فاطمه.م

ببخشيد من منظورم همين كيك اپسايد دون سيب بود خب اينو كه نميشه ارد پاشي كرد! زمان مناسب اينم همون 10 دقيقه س؟ ببخشيد هي سوال ميكنم

فاطمه.م

شرمنده ام.الان ميشه به من بگيد زمان تقريبي برگردوندن كيك اپسايد دون سيب بعد از دراوردن از تو فر كيه؟

هاله

سلام خانمی میشه بگی اندازه قالبت چقدره؟

مری

سلام عالیه من دارم تو وبم خیلی خیلی خوشمزه بود اما فکرکنم مال شما یه چیز دیگس.ممنون مررررررسی[ماچ] راستی من با اجازت لینکت کردم.خوشحال میشم اگه افتخار دادی لینکم کنی[گل]