بیف و بروکلی ( Beef and Broccoli )

یه غذای مدرن و سریع و بی نهایت خوشمزه! و البته به نظر من هم سالم هم رژیمی!

توی غذاهایی که بیسشون سبزیجات زیاد داره سس سویا خیلی خیلی خوش طعم میکنه و اثر خوبی داره و خلاصه اینکه داشتن یه شیشه سس سویا تو خونه لازمه!

در واقع غذاهای آسیای شرقی هم سالم هستن و هم سریع فقط کمی باید انتخاب خوبی داشت تا با سلیقه ی ما هم جور دربیاد!

 

موا لازم:

گوشت فیله گوساله 200 گرم

بروکلی 300 گرم

هویج 1 عدد

زنحبیل به اندازه 2تا سکه

سیر 2 حبه

سس سویا 4 قاشق سوپخوری

عسل 1 قاشق سوپخوری

فلفل سیاه مقداری

روغن کانولا 2 قاشق سوپخوری

نشاسته ی ذرت  قاشق مرباخوری

آب گوشت یا آب معمولی کمی!

 

گوشت گوساله رو عمود به جهت بافت اسلایس های باریک میکنیم تقریبا به طول 2 بند انگشت! اگه تو جهت بافت ببریم سریع نمیپزه و سفت میشه! این روش توی بیف استراگانف و استیک خیلی اهمیت داره! گوشت ها رو توی 2 قاشق از سس سویا و  نصف قاشق شکر و کمی فلفل برای 2 ساعت مرینید میکنیم!

بروکلی رو گل گل میکنیم نه خیلی ریز و نه خیلی درشت! ساقه های بروکلی و هویج رو هم به اندازه گوشت برش میدیم

سیر و زنجبیل رو ریز برش میدیم و با 2 قاشق روغن مایع حالا کانولا یا هسته ی انگور یا هرچیزی دوست دارین به تابه ی وک یا چدنی اضافه میکنیم و بعد حرارت رو روشن میکنیم و ملایم!

وقتی عطرشون بلند شد اما رنگشون تیره نشه! گوشت رو اضافه میکنیم و حرارت رو تند میکنیم تا گوشت آب نندازه اما خیلی زیاد نکنین که سریع بسوزه! وقتی گوشت کمی تفت داده شد هویج و بروکلی رو اضافه میکنیم و بعد 2 دقیقه سس سویا و عسل و فلفل رو میریزیم و هم میزنیم، نشاسته ذرت رو با چند قاشق آب یا آب گوشت حل میکنیم و اضافه میکنیم و دربش رو چند دقیقه میذاریم تا گوشت بهتره بپزه و سبزیجات کمی نرم بشن!

برای سرو پلوی آماد شده رو توی بشقاب میکشیم و پخش میکنیم و روش خوراک بیف و بروکلی رو میریزیم

یه پیشنهاد اینکه این خوراک ها رو با برنجی که کته تهیه شده یا پلوپز سرو کنین عالی میشن!

به به یه غذای عالی و خوشمزه! اونم از نوع چینی! :)

 

 

 

/ 17 نظر / 69 بازدید
نمایش نظرات قبلی
الناز

سلام . غذای خوشمزه ای به نظر میرسه . دستتون درد نکنه . به وبلاگ منم سری بزنین . مرسی[لبخند]

پریسا

خیلی خیلی خیلی خیلی ازت ممنونم که بهم سر زدی. اما به حضور سبزتان بازم نیازمندیم. بدو که کلی مطلب جدید دارم

سارا

ممنون . [ماچ]

فاطمه س

سلام خانوم..مزه این غذا به شیرینی میزنه؟؟ آخه مردا رو که میشناسی

مونا

سلام به تو دوست خوب و كد بانو وباسليقه و با حوصله و ..... من همين چند ساعت پيش اتفاقي اومدم تو سايتت و همشو زير و رو كردم واقعا عالي بود و عالي تر از اون اين بود كه تو همشونو خودت درست كردي ...تو يه الگويي براي ما واقعا ادامه بده و من هم از اين به بعد مطالبتو دنبال مي كنم و سعي مي كنم منم اين غذا ها رو درست كنم بيشترشو دوست داشتم من به آشپزي خيلي علاقه دارم و يه كارايي هم مي كنم و از اين به بعد از تجربيات تو هم استفاده مي كنم .... مرسي از اين همه ذوق و سليقه .... تكي واقعا... فدات

parya

سلام استاد جونم یه سوال داشتم با چه غذاهایی کته خوب میشه ؟ با چه غذاهایی برنج ؟[پلک] سوال دوم : من تمبر هندی دارم توی خونه چیکارش کنم ؟ چیزه خوشمزه ای سراغ داری باهاش درست کنم ؟[پلک] ممنون تستر جون

شاپرک

سلام تسترکم باز من نبودم رفتی تو کار ترکوندن [چشمک][قلب]

ضیافت

سلام دوست گلم من یک شیشه سس سویاخریدم مزه رب انار می داد راستش دوست نداشتم ریختم دور. میشه برای طعمش سس دیگری استفاده کرد ؟

لیلی

دوست عزیز با دیدن وب شما با وجود اینکه کوچکترین علاقه ای به آشپزی ندارم! احساس کردم دوست دارم همش رو درست کنم.عالیههه... میخوام یاد بگیرم خو [خنثی]

مهناز

این غذا با عصاره گوشت الیت خیلی خوشمزه تر میشه... قبول ندارید؟ امتحان کنید [قلب]