Toster

( تستر کوچیکه و تستر اعظم )

دو نوع سرو ژله ی آلوئه ورا

از اونجاییکه بنده شدیدا جوگیر شدم که از این ژله استفاده کنم این دو مدل رو اختراعیدم باشد که مورد قبول قرار گیرد Hairdo ( چقدر شبیه الانه منه خنده )

اولیش اینه:

1 بسته پودر ژله آلوئه ورا رو با مقدار آب روی بسته درست کنین و روی بخار حسابی همش بزنین تا شفاف بشه ، بعد 3/1 از مایع ژله رو توی ظرفای سرو بریزین و میوه ی دلخواه رو توش بریزین که من آلبالو ریختم و بذارین توی یخچال تا ببنده.

بقیه ی ژله رو هم توی آشپزخونه بذارین بعد تقریبا 45 دقیقه ژله بسته شده رو بیارین بیرون و 3/1 دیگه رو بریزین روش اما خیلی آروم و بازم میوه بریزین که من موز ریختم و بازم توی یخچال.

بعد این که گرفت بازم بیارین و آخرین قسمت ژله رو روش بریزین و میوه ی نهایی رو بریزین و تزیینی که میخوایین انجام بدین، من از لیمو شکری استفاده کردم ( این لیمو ها رو هم مثل لیموناد آماده کردم منتها چون کوچیک گوشتی تر بود مربایی شدن ) این مقدار ژله دوتا این لیوان بزرگا شد Flower

این ژله با میوه ها خیلی خومشزه میشه Martini

دومیشم اینه:

اول نصف بسته ژله از هر طعمی من توت فرنگی رو با 3/1 پیمانه آب جوش حل کردم و روی بخار آب گذاشتم تا شفاف و یکدست شد بعد نصف پیمانه بستنی ریختم توش ، یه قالب مستطیل رو با روغن مایع چرب کردم.

توی جام هایی که میخواستم ژله رو سرو کنم هر کدوم یک قاشق از این ژله ریختم و مابقیشو ریختم توی قالب و گذاشتم تا بگیرن ، نصف بسته ژله ی آلوئه وره رو رو هم با نصف پیمانه آب جوش حل کردم و نصف پیمانه آب سرد رو هم ریختم و گذاشتم بیرون باشه تا دماش بیوفته.

ژله ی توت فرنگی که گرفت به شکل قلب قالب زدم و روی دیواره ی جام چیدم و 5 دقیقه گذاشتم یخچال:

بعد آروم از ژله ریختم تا وسط قلبا و گذاشتم تا ببنده ( بیشتر بریزین قلبا از دیواره جدا میشن ) :

این لایه گرفت آروم مابقیه ژله رو هم ریختم و بقیه ی قلبا رو ریختم توش ، توی هر کدومم  1 عدد توت فرنگی انداختم

این مقدار ژله هم این 2تا جام شد

ژله آلوئه ورا چون بیرنگه توش میشه خیلی ایده به خرج داد و اینا فعلا به فکر من رسید

این واسه روز ولنتاین خیلی خوشمل میشه ها نه؟ قلب

 

 

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/٧/۱٤ ساعت ۸:۱٧ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()