Toster

( تستر کوچیکه و تستر اعظم )

چیز کیک موکا

سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام من بالاخره آپیدم از بس که دوس جونی دعوام کرد که: چنا نمی آپی هان؟منتظر.....من: ناگفته نماند که گلی جونم دیگه میخواست بیاد منو بزنهfeeling beat up

آخه میدونید این روزا اصلا حوصمله آشپزی ندارم همینطور حوصمله کامپیوتر و تایپ کردن. دوس دارم تمام وقت برم باشگاه و ورزش کنم

حالا بریم سراغ چیز کیکمون.میخواستم اول چیز کیک کلاسیکو که احتیاجی به فر نداره و فکر کنم سبکتر و خومشزه تر باشه رو درست کنم ولی نشد چون خامه فرم گرفته نداشتم و حسشم نبود که درست کنمwhistling

موادشو بگم اول:

آهان داشت یادم میرفت اینو از رو مجله درستیدم با یه کوچمولو تغییر

بیسکوییت پودر شده ٢٠٠گرم

پودر کاکائو ١ قاشق غذاخوری ولی من ٢ تا ریختمزبان

کره ذوب شده ۵٠ گرم

پودر قهوه یا نسکافه ١ قاشق غذاخوری سرپر

آب جوش نصف قاشق مرباخوری

پنیر خامه ای ۵٠٠گرم

شکر ١۴٠ گرم

آرد ٣٠گرم

تخم مرغ ٣ عدد

ماست خامه ای ۵۵ گرم

 

مواد لازم گاناش شکلاتی:

شکلات تخته ای ٢٠٠گرم

خامه صبحانه١۵٠گرم

حالا بریم درستش کنیم:Smiley from millan.net

بیسکوییت پودر شده پودر کاکائو و کره ذوب شده رو مخلوط میکنیم و کف قالب کمربندی میریزیم و پرس میکنیم و یه نیم ساعتی میذاریم تو یخچال.پودر قهوه و آب جوش رو مخلوط میکنیم و میذاریم کنار.پنیر خامه ای و شکر رو بادرو کند همزن میزنیم بعدش آرد رو بهش اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم بعد تخم مرغ هارو یکی یکی اضافه میکنیم مخلوط میکنیم و قهوه خنک شده رو هم بهش اضافه می کنیم و آخرشم ماست خامه ای رو باهاش مخلوط می کنیم حالا این مخلوط رو میریزیم رو لایه بیسکوییتی و قالب رو میذاریم تو فر ١۶٠ درجه سانتی گراد که از قبل گرمش کردیم به مدت ۴٠ دقیقه بعد از این مدت فر رو خاموش میکنیم و میذاریم کیک تو فر یک ساعتی بمونه تا خنک بشه و بعد میذاریم تو یخچال چند ساعتی بمونه و بعد از قالب در میاریم و با گاناش تزیین می کنیم

گاناش:

خامه صبحانه رو تو یه ظرف مناسب میریزیم و روی حرارت ملایم میذاریم تا گرم بشه بعد از روی حرارت برمبدارم و شکلات خرد ده رو بهش اضافه می کنیم و مخلوط میکنیم تا مخلوط یکدستی بدست بیاد.

حالا بریم بخوریم 

در اولین فرصت که دوس جونی بازم دعوام کنه چیز کیک کلاسیکو هم میذارم واستون

دوربینمم که خرابه هنوز درستش نکردم میدونین که

چیز کیک موکا

تستر نوشت:من حدود 2/3 مواد پنیری رو ریختم واسه همین ارتفاع قسمت پنیریش کم شده شما میتونین به دلخواه زیاد یا کمش کنین

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/٧/۱۱ ساعت ٩:۳٢ ‎ق.ظ توسط تستر اعظم نظرات ()