Toster

( تستر کوچیکه و تستر اعظم )

ترشی انبه

خیلی وقت بود که میخواستم این ترشی رو بذارم اما هم وقت نشد و هم اینکه دیر درست کردم و تا نتیجه رو بینم و مطمئن بشم برای آپیدنش طول کشید خلاصه ببخشید اگه انبه رو یکم سخت گیر میارین خجالت

 

مواد لازم برای یک شیشه ی متوسط:

انبه 1 عدد بزرگ ( نه خیلی رسیده و نه خیلی کال )

سرکه 1 فنجان

آبلیمو 2/1 فنجان

شکر 1 قاشق چایخوری

نمک نصف قاشق جایخوری

رب گوجه فرنگی 1 قاشق چایخوری

زعفران 1 قاشق چاخوری ( حل شده و غلیظ )

فلفل سیاه نصف قاشق جایخوری

دارچین نصف قاشق جایخوری

پودر هل نصف قاشق جایخوری

 

انبه رو پوست میگیریم و خورد میکنیم ، سرکه و آبلیمو و رب گوجه رو هم با هم مخلوط میکنیم و بعد باقی مواد رو میریزیم

درون یک شیشه ی متوسط انبه های خورد شده رو میریزیم و بعد با مایع سرکه ای پرش میکنیم و میذاریم توی یخچال

تقریبا بعد از دو یا سه هفته کامل جا میوفته و میشه استفاده کرد فقط نکته اش اینه که زیاد نمیشه مثل ترشیای دیگه نگهش داشت عینک

 

 

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/٧/٧ ساعت ۱٠:۱٧ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()