Toster

( تستر کوچیکه و تستر اعظم )

پاناکوتا با ژله !!!

اینم یه دسر دیگه که با ژله درست میشه و خیلی خوشمله و کلی میشه بهش تنوع داد، من از ژله ی هلو و لیمو استفاده کردم

 

 

 

 

مواد لازم:

نصف بسته پودر ژله ی لیمو

نصف بسته پودر ژله ی هلو

200 گرم خامه

نصف پیمانه شیر کاکائو ( یا ساده )

2 قاشق مربا خوری پودر ژلاتین

4/1 پیمانه شکر

1 لیوان آب جوش

نصف لیوان آب سرد

لیمو شکری و هلو برای تزئین

 

 

اول قالب رو چرب میکنیم و اگه مثل من میترسین برنگرده یه سلفونم میکشین و خیالتونو راحت میکنین.

ژله ی لیمو رو با نصف پیمانه آب جوش حل میکنیم و روی بخار آب میذاریم تا شفاف بشه و بعد 4/1 پیمانه آب سرد میریزیم ، میریزیمش توی قالب و میذاریم یخچال تا 2 ساعت بمونه که ببنده

تا ژله سفت بشه مواد پاناکوتاییشو! آماده میکنیم

کمی از شیر سرد رو روی پودر ژلاتین میریزیم و میذاریم روی بخار آب تا مایع بشه بعد توی شیر و خامه که کمی حرارت دادیم و با شکر مخلوط کردیم میریزیم ( فقط دقت کنین که شیر خامه نجوشه فقط شکر حل بشه توش )

وقتی ژله بست اما سطحش چسبنده بود این مواد رو که کمی خنک شده با قاشق آروم روش میریزیم و میذاریم توی یخچال

مرحله ی آخر ژله هلو رو مثل لیمو درست میکنیم و میذاریم هم خنک بشه و هم نمی بند بشه و بعد آرو میریزیم روی لایه ی قبلی و یه 2 تا 3 ساعت میذاریم حسابی بگیره.

با اعتماد به نفس زیاد برمیگردونیم و با لیمو و هلو تزئینش میکنیم Chef

خطایی که دور دسر توی عکس دیده میشه مال سلفون بوده Sigh

 

 

 

 

 

نکته ی پاناکوتایی: میتونین از هر طعم ژله که دوست دارین استفاده کنین ، میوه رو توی ژله مخلوط کنین توی این دسر کلی تنوع میشه داد.

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/٦/۳۱ ساعت ٥:٤۳ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()