Toster

( تستر کوچیکه و تستر اعظم )

خورشت فسنجان

بعد از این مسافرتای طولانی و یه تعطیلات خیلی خوب برگشتم مژه

خیلی خوش گذشت بغیر از یه چیزایی که اعصاب نذاشت برامون کلافه

من که بار اولم بود میرفتم اما پر از انرژی مثبت بود انگاری آدم ریلکس میشد نه گریه کردم نه خودمو زدم! فقط نگاه کردم و خودمو پر کردم از اون همه انرژی مثبت ، اگه قابل بوده باشم برای همه دعا کردم فرشته

 اما تا میای تمرکز کنی ؟ خانوم موهاتو درست کن ... خانوم اونجا بشین ... امان از مادرای بی توجه چرا بچه ی 1 ساله! تعجب چادر نداره ... شیرجه میرن سمت ضریح ... و خیلی چیزای دیگه ، من نمیفهمیدم!!!!! متفکر

اما شاندیز و طرقبه و شیشلیک و جوجه عالی بوددددددددد خوشمزه

از حرم هم یه عکس پانوراما گرفتم زیاد خوب نشد آخه با گوشی بود و دست منم که ویبره میرفت خنده

عکس از حرم امام رضا (ع)

 

حالا بریم سر آشپزی خودمون خجالت

مواد لازم خورشت فسنجون :

مرغ 2 تکه

گردو چرخ شده 1 پیمانه

رب انار 4 قاشق ( البته ذائقه ایه )

پیاز رنده شد 1 عدد

شکر کمی

آلو خورشتی 6 ، 7 عدد

نمک و فلفل و روغن

اول از همه پیاز رنده شده رو تفت میدیم تا سبک بشه بعد گردوی آسیاب شده رو اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم بعد مرغ رو اضافه میکنیم ( قبلش میتونین مرغ رو سرخ کنین ) آلو خورشتی و نمک و فلفل و 2 لیوان آب رو میریزیم و میذاریم کم کم بپزه بعد که مرغ و آلو پخته شد رب انار رو اضافه میکنیم و با شکر طعم دلخواه رو میزون میکنیم و میذاریم جا بیوفته .

من موادم رو چشمی میریزم و این رو حدودی گفتم ، اگه دوست دارین از طبع گرم فسنجون کم کنین مقدار گردو رو نصف کنین و بجاش بادوم بریزین که خیلی خومشزه میشه.

 

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/٦/٢٢ ساعت ٩:۳۸ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()