Toster

( تستر کوچیکه و تستر اعظم )

دو نوع فرنی

این پست آخرین پست ماه رمضونه منه, ایشالله ١ هفته ای سفر میرویم اولین فرنی رو از مجله ی هنر*آشپزی درستیدم و دومیشم که یه فرنیه ساده اس و هر دو برای افطار مناسبن

فرنی پرتقالی:

مواد لازم:

شیر                          1 لیتر

آرد ذرت                      6 قاشق غذاخوری

شکر                         1 پیمانه

کره                          25 گرم

زرده تخم مرغ              1 عدد

وانیل                        کمی

پرتقال                       1 عدد ( آب و رنده ی پوستش مورد نیازه )

 

اول شیر رو با شکر و آرد ذرت خوب مخلوط میکنیم وقتی حل شد زرده ی تخم مرغ و وانیل و کره رو اضافه میکنیم

روی حرارت میذاریم و مداوم هم میزنیم تا فرنیه یکدستی داشته باشیم ، وقتی غلیظ شد تقریبا مثل ماست سفت ( کمی سفت تر از حد معمول باشه که آب پرتقال رو اضافه کردین شل نشه )، حرارت رو خاموش کرده و آب پرتقال و رنده ی پوست پرتقال رو اضافه کرده هم میزنیم و فرنی آماده ست.

فقط توجه کنین که شیر از حالت جوشش بیوفته بعد آب پرتقال رو اضافه کنین تا شیر نبره.

فرنی ساده

مواد لازم:

شیر                          4 پیمانه

آرد برنج                     4 قاشق غذاخوری پر

شکر                         6 قاشق

گلاب                        3 قاشق 

شیر رو با آرد برنج و شکر و گلاب خوب مخلوط کرده و بعد روی حرارت ملایم میذاریم و مدام هم میزنیم تا شیر غلیظ بشه ، وقتی مثل ماست غلیظ شد از روی حرارت برداشته در ظرف سرو میریزیم و وقتی خنک شد تزئین میکنیم

دوتا فرنی به همین سادگی و به همین نرمی و دلچسبی

دلنوشت: اگه خدا بخواد داریم میریم مشهد! من اولین بارمه و دارم با همسری میرم، از حال و هواش چیزی نمیدونم برگشتم میگم 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/٦/۱۱ ساعت ٩:۳٢ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()