Toster

( تستر کوچیکه و تستر اعظم )

کرپ سوزت

این یه صبحانه ی فرانسویه ، خیلی خوشمزه اس اما یه دونه اش آدمو واقعا سیر میکنه

 

توی ماه رمضون واقعا حال آدمو جا میاره ، اگه یه افطاری کره ای و بسیار شیرین و پرتقالی میخواین اینو امتحان کنین

 

 

 

من از شبکه me*chef دستورشو دیدم.

 

مواد لازم کرپ ها:

3 عدد تخم مرغ

1 پیمانه شیر

3 قاشق کره ی ذوب شده

3 قاشق شکر

کمی نمک

1 آرد سفید

2/1 قاشق چایخوری پوست پرتقال پودر شده

 

اول همه ی مواد رو نیم ساعت بذارین بیرون تا متعادل بشن

آرد رو 3 بار الک کنین

آرد رو با شکر و نمک مخلوط کنین و وسطش رو باز کنین و تخم مرغ ها رو بریزین و مخلوط کنین ، شیر و پوست پرتقال و کره رو بریزین و اونقدر بزنین تا یکدست بشه و هیچ گلوله ای نداشته باشه.

بذارین یخچال 3 تا 4 ساعت استراحت کنه.

یه تابه بردارین و با قلمو بهش کره بزنین و داغ که شد یه ملاقه سرخالی مایه ی کرپ رو بردارین و بریزین توی تابه و سریع تابه رو بچرخونین تا کل سطحشو بگیره ، حرارت زیرش زیاد تند نباشه ، یک طرفش که گرفت تقریبا توی 1 دقیقه طرف دیگرو 10 ثانیه سرخ کرده و کرپ رو برمیداریم.

دقت کنین که کرپ رو سالم برگردونین و برش دارین.

تقریبا 15 تا کرپ به ما میده

 

 

 

مواد سوزتیش  :

آب یک پرتقال

25 گرم کره

15 حبه قند

2 قاشق شکر

 

آب پرتقال رو با قندها کاملا مخلوط میکنیم ، کره رو هم با شکر خوب میزنیم سپس ایندوتا رو با هم مخلوط میکنیم.

یه تابه اگه لعابی باشه بهتره برمیداریم و روی حرارت کم میذاریم یک قاشق از مواد پرتقالی برداشته و توی تابه میذاریم کمی که آب شد یک کرپ رو تا میکنیم تا به اندازه ی 4/1 دایره بشه و میذاریم توی مواد پرتقالی کمی توش این ور اون ور میکنیم و برمیداریم همه ی کرپ ها رو اینطوری آماده میکنیم.

در آخر شکری که کاراملی شده رو روی کرپها میدیم.

فقط باید حرارت کم باشه که کره و شکر نسوزه.

 

 

 

 

گرم سرو کنین و نوش جان

 

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/٥/٢٦ ساعت ٧:٢٤ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()