Toster

( تستر کوچیکه و تستر اعظم )

بامیه

اومدن ماه رمضون مبارک ، سر سفره ی افطار دعامون کنین

امسال اولین سالیه که من سحر پامیشم و سفره رو آماده میکنم ، افطار هم همین طور . خوبه حس خیلی نرمو عمیقی میده بهم

 

 

توی زولبیا و بامیه من بامیه رو ترجیح میدم البته یکی میخورم دلم میره

اینم اولین شیرینی بامیه بود که خودم درستیدم و انصافا بدک نشد

 

   

 

 

مواد لازم:

آرد                1 پیمانه

تخم مرغ        3 عدد

شکر             2 قاشق غذاخوری

آب                1 پیمانه

روغن کانولا     2 قاشق غذاخوری

روغن سرخ کردنی  به مقدار نیاز

 

مواد لازم شربت:

آب                1 پیمانه

شکر             1 پیمانه

گلاب             3 قاشق غذاخوری

هل               4 تا دونه

زعفران           مقداری

آبلیمو            1 قاشق چایخوری

 

 

آماده کردن شربت:

آب و شکر و گلاب رو میذارین روی حرارت و کمی که جوش زد دونه های هل رو که با چاقو سوراخ کردین بندازین توش و زعفران رو اضافه کنین غلیظ که شد حرارت رو خاموش کنین و آبلیمو رو اضافه کنین و بذارین کنار تا خنک بشه. دونه های هلم دربیارین.

 

آماده کردن خمیر بامیه:

اول آب و روغن و شکر رو بذارین رو حرارت تا به جوش بیاد اما آبش بخار نشه ، تا جوشید آرد رو اضافه کنین و هم بزنین تا بخار از روش بیاد و خمیر منسجم بشه.

 

حرارت رو خاموش کنین و بذارین کمی حرارتش بیوفته و سرد بشه.

تخم مرغها رو به خورد خمیر بدین تا خمیر لطیفی بدست بیاد ، دونه دونه اضافه کنین راحتتر این کارو میکنین.

 

خمیر رو بریزین توی قیف و ماسوره ی دلخواه رو بذارین. ( من  ماسوره ام گم شد و ساده درستش کردم و شیار نداشت ) قیچی آشپزخونه رو هم چرب کنین.

 

کنار دستتون توی بشقاب دستمال آشپزخونه بذارین ، شربت رو هم آماده بذارین و یه صافی هم بذارین.

 

 

 

  

به اندازه ی یکی دو بند انگشت روغن بریزین توی یه ظرف کوچیک و بذارین داغ بشه ، داغ که شد از روی حرارت بردارین با فیق بامیه رو بریزین و با قیچی خمیر رو قچی کینین تا منظم دربیاد. بعد سریع بذارین روی حرارت تا پف کنه و سرخ بشه. در حینش هم بزنین تا یکنواخت سرخ بشن.

 

رنگش دیگه سلیقه ایه ، آماده که شد در بیارین بذارین روی دستمال تا روغنش بره بعد تا گرمه بندازین توی شربت و 5 دقیقه بذارین بمونه و بعد در بیارین بذارین روی صافی. شربت اضافش که رفت بذارین توی ظرف سرو.

 

 

اگه مثل من کم شیرین میخواستین کمتر بذارین توی شربت بمونه.

 

من که از خستگی دیگه نایی برام نموند   و میگن اگه هوسه یبار بسه

 

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/٥/٢۳ ساعت ۱٠:٥٥ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()