Toster

( تستر کوچیکه و تستر اعظم )

دسر دورنگ باواراوا

                                            شیر                 نیم لیتر

                                            زرده تخم مرغ    6 عدد

                                            خامه               300 گرم

                                            شکر               180 گرم

                                            پودر کاکائو        1 قاشق سوپخوری

                                            وانیل                2/1 قاشق چایخوری

                                            ورق لاتین         7 عدد

 

 

این دسرو نغمه جون یکی از دوستام وقتی رفته بودیم خونشون درست کرده بود و من خیلی خوشم اومد البته این بازم

یکی دیگه از شاهکارای رزا جونه امیدوارم شمام خوشتون بیاد.

اول حدودا نصف پیمانه آب جوش روی ورقه های ژلاتین میریزیم و روی بخار آب به روش بن ماری حل میکنیم.

زرده رو با شکر و وانیل خوب میزنیم تا کرم مانند بشه. شیر رو میجوشونیم و روی حرارت ملایم مایه زرده رو با شیر مخلوط

میکنیم و تند هم میزنیم تا زرده نبره حدود 5 تا 10 ثانیه هم میزنیم و از روی حرارت بر میداریم.کمی که مایه مون سرد شد

لاتین رو بهش اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و میذاریم کاملا سرد بشه و بعد خامه رو اضافه میکنیم پودر کاکائو هم که به

دلخواه میتونیم به  قسمتی از مواد اضافه کنیم یا پودر نسکافه یا زعفرون یا رنگ خوراکی ...

فقط نتونستم عکسای خوشمل بگیرم آخه صفحه ال سی دی دوربینم شکستگریه

دسر دورنگ باواراوا

اینم عکس دسر نغمه جونیه

دسر دورنگ باواراوا

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/٥/٢٠ ساعت ٥:٠٠ ‎ب.ظ توسط تستر اعظم نظرات ()