Toster

( تستر کوچیکه و تستر اعظم )

رولت خرما و گردو

و اینک توجه شما رو به این شیرینی خوشمزه جلب میکنم:خوشمزه

 

شیر 1پیمانه

پودر شکر 4/1 پیمانه

روغن مایع 4/1 پیمانه

وانیل 8/1 قاشق چایخوری

سفیده 1 عدد

زرده 1 عدد

آرد 1 تا 2 پیمانه

خرما و گردو به مقدار لازم

 

 

و حالا:

 

تو مرحله اول باید هسته ی خرماهارو جدا کنین و به جاش گردو بذارین، تو مرحله دوم پودر

شکر، روغن مایع، وانیل و زرده رو مخلوط کنین و هم بزنین تا یکدست و سفید بشه، مرحله بعدی اضافه کردن آرده که باید اینقدر بریزین که خمیر به دستتون نچسبه(اگه آردتون زیاد بشه خمیرتون سفت و شکننده میشه)اوه، تو این مرحله خمیر باید 1 ساعتی تو جای گرم بمونه،و اما مرحله آخر،خمیر رو به قطر نیم سانت پهن کنین و به صورت چهار گوش تقریبا 5 در7 برش بزنین و وسظ اون یه خرما بذارین و رول کنین،باید خوب سرشو ببندین که وا نشه بعد تو سفیده زده شده بزنین و توی کنجد یا پودر رنگی  بغلطونین و در فرc 180ْ به مدت 20 دقیقه قرار بدین. درست کردن این شیرینی هم مثل همه شیرینیها به صبر و حوصله احتیاج داره ولی کوه انرژیه میتونین تا 1 هفته هم تو دمای محیط نگهش دارین٬ نوش جان چشمک

                                                   

 

                                                        

 

 

+ نوشته شده در ۱۳۸۸/۱٠/۱٦ ساعت ۱٢:۱٠ ‎ق.ظ توسط تستر اعظم نظرات ()