Toster

( تستر کوچیکه و تستر اعظم )

استیک مرغ اسپایسی

کلا استیک جات مورد استقبال همه هست ، این استیک رو از مجله هنر آش.پزی درستیدم هم خیلی آسونه هم خیلی خومشزه و هم سریعه و مقوی که واسه ماه رمضان و افطاری گزینه ی خوبیه Winner

 

 

 

 

 

مواد لازم:

سینه ی مرغ      2 عدد

ماست ترش       2 قاشق

روغن زیتون       1.5 قاشق

آبلیمو               2 قاشق

پیاز متوسط        1 عدد

زیره                  مقداری

شوید               1 قاشق

رنده ی جوز هندی و فلفل سیاه و نمک و روغن سرخ کردنی

 

 

Brown Hair

 

 

اول مرغ رو برش میدیم تقریبا به ضخامت 1 سانت، اگه معمولی باشه اندازه ی سینه ی مرغ 3 قسمت میشه.

ماست ، روغن زیتون ، آبلیمو ، پیاز خلال شده ، زیره ، رنده ی جوز هندی ، شوید و نمک و فلفل رو مخلوط کرده و مرغ رو توی این مواد مارینه میذاریم 3 ساعت توی یخچال استراحت کنه.

کمی روغن سرخ کردنی در تابه ریخته تا داغ بشه بعد یک تکه مرغ که فقط پیازهاشو برداشتین ( ادویه و موادش بمونه ) بذارین توی روغن و درب تابه رو چند لحظه بذارین تا روغن بیرون نپاچه.

حرارت رو خیلی کم نکنین تا استیک سفت نشه ، تقریبا 4 دقیقه طول میکشه تا آماده بشه اما هر دقیقه یکبار برش گردونین تا یکدست سرخ بشه.

 

 

 

 

 

برای دورچین غذا :

 

سیب زمینی سرخ شده:

سیب زمینی رو چندبار چنگال زده و میذاریم توی ماکروویو تا بپزه بعد از پخت توی فویل پیچیده تا راحت پوستش کنده بشه بعد پوست گرفته و خورد کرده ، نمک و فلفل و کمی روغن کانولا زده و در ظرف میچینیم و میذاریم گریل بشه.

 

موز سرخ شده:

موز رو حلقه کرده و توی کمی کره تفت میدیم طعم خیلی خوبی پیدا میکنه و دورچین خوش طعمیه.

 

سس گوجه:

گوجه فرنگی رو پوست گرفته و هسته هاشو بگیرین و پوره کنین و با 1 قاشق چایخوری رب گوجه مخلوط کرده با کمی روغن باقی مانده روی حرارت بذارین ، 2 قاشق آبلیموی تازه  و نمک و فلفل بریزین و بذارین چند دقیقه روی حرارت تا غلیظ بشه.

 

و در آخر نوش جان

 

 

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/٥/۱۸ ساعت ۱٠:٤٥ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()