Toster

( تستر کوچیکه و تستر اعظم )

پاستا با گوشت راسته و سس نارنج

اینم چیزایی که میخوایم:

نصف یک بسته ماکارونی 500gr

250grگوشت راسته

2/1 قاشق چایخوری گرد لیمو

2/1 قاشق چایخوری سماق

نمک و فلفل هم با سلیقه ی خودتون

 

حالا برای سس نارنج چی میخوایم:

2 قاشق غذاخوری کره

1.5 قاشق مرباخوری آرد

4 عدد نارنج متوسط

1قاشق غذاخوری شکر

بازم نمک و فلفل دلخواه

 

حالا با یه اجی مجی غذا آماده میشه:

 

اول از همه آب رو بذارین جوش بیاد ، گوشت رو باریک باریک برش بدین یکم بهش فلفل بزنین ، توی تابه یکم روغن بریزین و گوشت رو بریزین تا تفت بخوره یکم که سرخ شد نصه استکان آب بریزین تا نرم شه در ضمن گرد لیمو و سماق رو هم اضافه کنین و حرارت رو متوسط کنین تا گوشت طعمشونو بگیره ، توی آب در حال جوش یکم نمک وفلفل و روغن بریزین و ماکارونی رو اضافه کنین.

حالا برای سس نارنج اول کره رو بریزین تو قابلمه و آرد رو هم اضافه کنین تا یکم آرد تفت بخوره زیاد تفت ندین که رنگش تیره بشه بعد شکر رو الان اضافه کنین تا رنگ سس خوشرنگتر شه البته مقدار شکر به سلیقه ی خودتون و مقدار ترشی نارنج بستگی داره سپس آب نارنجا رو بگیرین ونمک و فلفل بزنین و به آرد اضافه کنین البته اول چندتا قاشق اضافه کنین که آرد تو سس گلوله نشه ، حرارت رو ملایم کنین تا سس جا بیفته و غلیظ بشه ، یه سس ملس رو به ترش میشه .

ماکارونی رو آبکش کنین و روی حرارت با چند قاشق ازاین سس مخلوط کنین ، من ماکارونی رشته ای انتخاب کردم ، حالا ماکارونی رو توی ظرف بکشین و گوشت رو روش بریزین در کنارش سس نارنج رو هم سرو کنین . البته خیلیا پاستا رو با سس کچاپ دوست دارن ، با اینم میتونین استفاده کنین اما طعم این سس مخصوصا چون گوشت داره لذیذتر میشه .

 

+ نوشته شده در ۱۳۸۸/۱٠/۱٦ ساعت ۱٠:٢۳ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()