Toster

( تستر کوچیکه و تستر اعظم )

کلوچه زنجبیلی

خوب واما یه دستور کلوچه ای

موادش:

آرد ٣۵٠ گرم

بکینگ پودر ۴/١ قاشق چایخوری

کره ٢٠٠ گرم

پودر زنجبیل ١ قاشق چایخوری سر صاف

تخم مرغ ١ عدد

شکر قهوه ای ٢٠٠ گرم

شکلات چیپسی به دلخواه

اینطوری درست میشه

اولش کره و شکر رو خوب خوب میزنین تا سبک بشن بعد پودر زنجبیل و تخم مرغ رو اضافه کنین و هم بزنین وقتی که خوب مخلوط شدن آرد و بکینگ پودر رو اضافه کنین و خوب مخلوط کنین.تو این مرحله خمیر چسبنده ست ولی نباید بهش آرد اضافه کنین چون سفت میشه.بعد از 1 ساعت استراحت ازخمیر به اندازه یه گردو وردارین و تو دست گردش کنین و تو سینی روی کاغذ روغنی با فاصله بذارین.برای فرم دادن با پشت چنگال روی خمیر فشار بدین تا شکل بگیره. من برای خوشمزه و خوشگلتر شدن از شکلات چیپسی استفاده کردم که هر چی بیشتر بریزین خوشمزه تر میشهخوشمزه

حالا سینی رو بذارین تو فر 180c .زمان پختشم 15 الی 20 دقیقه ست.این کلوچه عصرونه عالی ای میشه. ایشالا دفعه بعد یه کلوچه مواددار بذارم واستون

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/٢/٢٥ ساعت ۱:۱٠ ‎ق.ظ توسط تستر اعظم نظرات ()