Toster

( تستر کوچیکه و تستر اعظم )

لیموناد :-)

وای من مزه ی این نوشیدنی رو خیلی دوست دارم آدم رو شاداب میکنه made by Laie

 

من از لیمو سنگی استفاده کردم , اول حلقه ای قاچ کردم بعد توی شیشه یه ردیف لیمو چیدم و روش شکر ریختم دوباره لیمو دوباره شکر تا شیشه پر شد , بعد درب شیشه رو محکم میبندیم . تقریبا ١kg لیمو , 500gr شکر میخواد حالا ترش و شیرینش میل خودتونه Chef

حالا دوجور میشه نگهش داشت تا لیموناد شه , اگه مثله من صبرتون کمه که یه هفته تا ده روز بذارین توی آفتاب , اگه نه که تقریبا یه ماه توی یخچال باشه یه لیموناد سبز خوشرنگ میشه که بوی لیموش عالیه و حسابی خوشمزه میشه , هر دفعه با مقداری آب خنک و یه برش از لیموش که واقعا میچسبه نوش جان کنین.

 

+ نوشته شده در ۱۳۸٩/۱/٢٥ ساعت ۱۱:٢٢ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()