Toster

( تستر کوچیکه و تستر اعظم )

سیب زمینی تنوری آکاردئونی ( Accordion potatoes )

امروز یه پیش غذای خوشمزه داریم که میشه کنار انواع استیک یا شنیتسل سرو کرد و یه غذای کامل داشت! یه دورچین شیک و بسیار خوشمزه! کلا من سیب زمینی سرخ کرده توی روغن زیاد درست نمیکنم اما عاشق انواع سیب زمینی تنوری هستم!

این یه مدلشه و طعم فوق العاده ای داره! البته خیلی ساده که مدلا و طعمای دیگه اش رو بعدا میذارم!

 

مواد لازم:

سیب زمینی

سیر

آویشن

رزماری

نمک

فلفل سیاه

کره یا روغن زیتون

 

سیب زمینی برای این مدل باید درشت و یکدست باشه و تقریبا بیضی باشه! از وسط نصفش میکنیم! دو طرفش سیخ چوبی میذاریم. میشه پوستش رو نگرفت اما من میگیرم چون اورگانیک نیست و خطری!

با چاقو خیلی نازک برش میدیم، سیخ های چوبی نمیذارن تا انتها کات بشه! در نتیجه بهم وصل میمونن!

خیلی آروم لاشون رو باز میکنیم، اگه سیر دوست دارین لا به لاش سیر بذارین هر تعداد که دوست دارین، نمک و فلفل سیاه بپاشین! رزماری و آویشن رو هم اضاف کنین!

حالا روغن زیتون یا کره رو روش بدین با قاشق نازک بریزین تا توی همه ی قاچا بره! و بعدا تردتر بشه!

میذاریم توی فر از قبل با دمای 180 درجه گرم شده تا 1 ساعت بپزه! البته به درشتی و جنس سیب زمینی بستگی داره!

با نوک چاقو ته سیب زمینی رو امتحان میکنیم اگه نرم بود و پخته بود میاریم بیرون!

 

در کنار غذای گوشتی اصلی سرو میکنیم، یا با سس کچاپ برای یه شام خوشمزه!

 

یامی! خوش بگذره!

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩۱/۱٠/٢٦ ساعت ۸:۱٧ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()