Toster

( تستر کوچیکه و تستر اعظم )

سوپ اسپاگتی و میتبال ( Spaghetti and Meatball Soup )

بعد اون همه جینگولیای یلدایی یه چیز سبک خوشمزه و سوپی خیلی میچسبه! مخصوصا اگه رژیم داشته باشین و حسابی عذاب وجدان! حالا اگه توی سوپتون اسپاگتی باشه که دیگه هــــــوم!!!

هوا هم که سرده و غذاهای سوپی و آشی طرفدار داره!

 

مواد لازم:

گوشت چرخ شده 200 گرم

رزماری خشک 1 قاشق سوپخوری

پاپریکا نصف قاشق چایخوری

پودر خردل یک چهارم قاشق چایخوری

آویشن و نمک و لیمو فلفلی

تخم مرغ نصف یک عدد

آرد سوخاری 1 قاشق چایخوری

 

پیاز 1 عدد

رب گوجه 1 قاشق پر

گوجه پوره شده 1 لیوان

اسپاگتی 150 گرم

لیمو فلفلی و پاپریکا

پنیر فتا 30 گرم

استاک گوشت یک عدد

سرکه بالزامیک و کمی شکر

آب 1.5 لیوان

 

اول میتبال ها رو درست میکنیم، گوشت و تمام ادویه ها و نصف تخم مرغ و آرد سوخاری رو میریزیم و کمی ورز میدیم! خیلی نه که سفت نشن!

توی یه ظرف یک قاشق روغن سرخ کردنی میریزیم و میت بال ها رو تفت میدیم، بعد روی دستمال آشپزخونه میذاریم تا روغنش گرفته بشه!

توی قابلمه پیاز رو که ریز خورد کردیم تفت میدیم تا سبک بشه!

رب و لیمو فلفلی و پاپریکا رو میریزیم! استاک گوشت و پوره ی گوجه و آب رو اضافه میکنیم تا 15 دقیقه با شعله ی ملایم بجوشه! میت بال ها رو اضافه میکنیم بعلاوه ی اسپاگتی که 3 قسمت کردیم! پنیر رنده شده رو هم میریزیم و میذاریم وقتی کامل اسپاگتی پخت و نرم شد، با بالزامیک و شکر کمی چاشنیشو میزون میکنیم و اگه نمک خواست که نمیخواد میزنیم!

توی دوتا کاسه ی بزرگ سرو میکنیم و با میپریم توش از گرسنگی!

عطر رزماری خیلی عالیه توی میتبال! یه عطر و طعم جدیدی داره!

نوش جان :)

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩۱/۱٠/٢ ساعت ٦:٥٩ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()