Toster

( تستر کوچیکه و تستر اعظم )

لبـــــــــــو داغه لبو! ( Beet )

به به اینم یه خوردنی یلدایی خوشمزه! من عاشق لبوام و خیلی حس زمستونی داره برام :)

وقتی هم که خوب بپزه و خوشرنگ باشه که عالیه!

 

اول بریم برای انتخاب لبو! لبو یا چغندری که انتخاب میکنین باید سفت و شاداب باشه، برگای رنگی رنگی تهش هم تازه بهش باشه, به نظر من ریز هم باشه بهتره هم سریع میپزه هم ریشه نداره!

تا چند روز هم توی یخچال میتونین تازه نگهش دارین!

 

برای آماده کردن لبو، اول با برس خوب تمیز میشوریمشون و میذاریم توی قابلمه و تا روی لبوها آب سرد میریزیم، روی حرارت تند میذاریم وقتی جوشید کمش میکنیم تا برای 3 ساعت بپزه.قبل از پخت کامل سر و تهش رو نبرین که لبوها کدر و کم رنگ نشن! بهتره لبو ها رو توی قابلمه استیل یا لعابی آماده کنین تا رنگ خوبشون حفظ بشه!

بهتره لبوهایی که میذارین بپزه یک اندازه باشن که هم زمان پخته بشن و هم اینکه برش های یک اندازه داشته باشیم!

وقتی پخت و هنوز کمی از آبش مونده بود لبو ها رو میاریم بیرون و پوست میگیریم و خوردشون میکنیم و برمیگردونیم توی قابلمه! اگه ام کمی شیرین تر خواستیم کمی شکر میریزیم و میذاریم تا آبش کشیده بشه و چند قاشق ته ظرف بمونه! بستگی به لبوها داره که چقدر شکر بریزیم وقتی آبش کشیده میشه شکر به خورد لبوها میره و طعم آبکی نمیدن :)

لبوهای شیرین و براق آماده شدن!

نوش جان توی این هوای سرد و بارونی خیلی میچسبه!

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩۱/٩/٢٥ ساعت ۸:٢٥ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()