Toster

( تستر کوچیکه و تستر اعظم )

کیک سیب و دارچین ( Apple and cinnomon Cake )

داریم به یلدا نزدیک میشیم و من سعی میکنم چه آرشیوی چه چیزای جدید رو زودتر توی وب آپ کنم تا تصمیم گیری برای اون موقع راحت تر بشه!

این کیک سیب که برشیه و تکی سرو میشه، برای مهمونی و یا هدیه دادن خیلی مناسبه!

 

چون من به کیک سیب خیلی علاقه مندم! تا حالا دو مدل اون رو داشتیم >> کیک سیب و کیک آپساید دون سیب

ترتیب خوشمزگیشونم اول کیک آپساید دون سیب دوم کیک سیب و دارچین سوم کیک سیب!

 

مواد لازم

کره 185 گرم

شکر 1 پیمانه

تخم مرغ 3 عدد

وانیل

ماست 1 پیمانه

آرد 2 پیمانه

بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری

سیب 3 عدد

دارچین و مغز پسته و کمی شکر

 

قالب 25در35 رو با کره چرب میکنیم و آرد پاشی!

فر رو روی 180 درجه میذاریم

آرد و بیکینگ پودر رو 3 بار الک میکنیم

سیب رو پوست میگیریم البته من این کارو برای خوشگلیش نکردم و سیب قرمز انتخاب کردم! کمی پوستش کشسان میشه در اثر پخت اما من دوست دارم این دیگه سلیقه ایه!

کره و شکر رو میزنیم تا کرمی و سبک بشه! میتونین از کره 85 گرم کم کنین و نصف پیمانه روغن بریزین که بافت خوبی به کیک میده! وقتی کرمی شد تخم مرغ ها رو دونه دونه به همراه وانیل میریزیم و کمی میزنیم

نصف ماست رو اضافه میکنیم و نصف رو هم میریزیم و یکدست که شد مابقی ماست رو میریزیم و کمی میزنیم و در آخر بقیه ی آرد رو اضافه میکنیم!

همزدن در حدی باشه که یکدست بشه!

مایه ی کیک رو میریزیم توی قالب مستطیلیمون! من چون میخواستم برش مربعی بدم تو این قالب ریختم میتونین از اول توی هر قالبی که دوست داشتین بریزین!

سیب ها رو روی کیک میچینیم، کمی دارچین با شکر ترجیحا دونه درشت قاطی میکنیم و روی سیب ها میپاشیم و در آخر برای خوشگلیش کمی هم پودر هسته میریزیم!

برای تقریبا 40 دقیقه میذاریم توی فر تا روی کیک کمی طلایی بشه!

وقتی از فر درآوردیم و خنک که شد میتونیم ببریم و توی ظرف بچینیم و سرو کنیم!

 

تو این فصل با یه چای خیلی میچسبه! همچنین برای یلدا هم به نظر من خوبه

خوش بگذره دوستان!

 

 

* صفحه ی فیس*بوک ما >> تستر Tosterr

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩۱/٩/۱٦ ساعت ۸:۱٠ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()