Toster

( تستر کوچیکه و تستر اعظم )

لازانیا رولی ( rolled lasagna )

لازانیا جزو غذاهای پر طرفدار هستش به شرطی که خوشمزه درست بشه! حالا اگه بخوایم لقمه ای باشه و سریع سرو بشه رول که باشه خیلی بهتره! البته مدل اصلیش رو هم توی برنامه دارم!

لازانیا در واقع یه جور پاستا هستش که روش پخت متفاوتی داره و عموما توی فر درست میشه!

لازانیا رو میشه با انواع سس و مواد چه گوشتی چه گیاهی ترکیب کرد و لذت برد! حتی میشه بدون پنیر و رژیمی باشه یا حتی روی گاز!

این لازانیای رولی محصول یه آشپزی سریع و بدون وقته!

 

مواد لازم:

 

لازانیا 15 عدد

گوشت چرخ شده 200 گرم

پیاز 2 عدد

هویج 1 عدد

ذرت پخته شده نصف یک عدد

لیمو ترش، نمک و فلفل سیاه

گوجه فرنگی 4 عدد

سیر 3 حبه

رب گوجه 1 قاشق سوپخوری

روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری

پنیر موتزارلا رنده شده نصف یک بسته

 

سس سفید:

شیر 1.5 پیمانه

کره 25 گرم

آرد 3 قاشق سوپخوری

جوز هندی، اوریگانو، نمک و فلفل سیاه

 

اولین کار درست کردن سس سفید هستش! کره رو میذاریم آب بشه و آرد رو توش میریزیم و تفت میدیم تا بوی خامی آرد از بین بره ولی تغییر رنگ نده! بعد آروم آروم شیر رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا گلوله نشه و یک سس یکدست داشته باشیم نمک و فلفل و جوز هندی و اوریگانو رو هم میریزیم و مدام هم میزنیم وقتی پشت قاشق چوبی رو پوشوند غلظت سس عالیه! از روی حرارت برمیداریم و سطحش رو با یه نایلون میپوشونیم و میذاریم خنک بشه!

 

گوجه فرنگی و سیر و روغن زیتون  و آویشن توی بسته ی لازانیا رو با خیلی کم آب میکس میکنیم تا سس غلیظی بشه و کنار میذاریم

پیاز رو خورد میکنیم و توی روغن میذاریم تا سبک و بشه بعد گوشت رو اضافه میکنیم و تفت میدیم، هویج ریز خورد شده و ذرت رو میریزیم و بعد رب و ادویه هایی که میخوایم رو میزنیم، نصف گوجه ی پوره شده و آب لیمو ترش رو هم میریزیم بعلاوه ی کمی آب و میذاریم سس بپزه و غلیظ بشه!

آب و نمک رو توی قابلمه ی بزرگی میذاریم جوش بیاد بعد لازانیا ها رو تک میندازیم توی آب و بعد از پخت میذاریم روی پارچه ی بزرگی که روی میز گذاشتیم که هم آبشون گرفته بشه هم بهم نچسبن!

لازانیا زمانی میپزه که فقط وسطش کمی سفت باشه که توی فر بقیه ی پخت انجام بشه تا خمیری نشه!

کف ظرف سرو رو با نصف پوره گوجه و سیر میپوشونیم

روی نودل های لازانیا از مواد سس گوشتیمون میریزیم اما یه لاشه ی نازک و بعد خیلی آروم رولش میکنیم و توی ظرف میچینیم!

وقتی همشون رول شدن و آماده! بقیه ی میکس گوجه رو روشون میریزیم وبعدم سس فید رو میریزیم و آخر سر پنیر رو اضافه میکنیم

میره توی فر از قبل گرم شده با 180 درجه تا وقتی که روش طلایی بشه!

به راحتی رول ها رو میشه از هم سوا کرد و سرو کرد

بپزید و بخورید و شاد باشید دوستان :)

 

 

* صفحه ی فیس*بوک ما >> تستر       Tosterr

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩۱/٩/٦ ساعت ۸:۳۸ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()