Toster

( تستر کوچیکه و تستر اعظم )

کیک کرم دار شکلاتی ( Chocolate Creamy Cake )

این روزا عروسی و مهمونی زیاده! و اینکه وقتی تعطیلات پیش میاد کنار هم بودن و عصرونه خیلی مزه میده! این رو دوست جونیم اومده بود پیشم درست کردم! دوستم چند ماه شد؟؟؟!!!

این دسر خوشمزه از یه اتفاق و عجله درست شد و گویا خوشمزه بود! همسری و دوستم اینو گفتم و اینکه پسرگلش هم کلی ازش خورد که من خیلی خوشحال شدم!

 

خوبی این کیک اینه که خیلی تمیز و خوشگل برش میخوره! میتونین یه دسر برشی و به تعداد زیاد داشته باشین!

 

مواد لازم کیک:

آرد 2 پیمانه

پودر کاکائو 4/1 پیمانه

بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری

جوش شیرین 4/1 قاشق چایخوری

نمک 2 پینچ

تخم مرغ 3 عدد

شکر 1.5 پیمانه

شیر 4/3 پیمانه

روغن 4/3 پیمانه

وانیل کمی

 

مواد خشکمون غیر از شکر رو با هم 3 بار الک میکنیم و کنار میذاریم!

سینی 35در25 رو چرب میکنیم و آردپاشی!

فر رو روی 180 درجه میذاریم

تخم مرغ و شکر و وانیل رو خوب میزنیم تا روشن بشه و پف کنه! روغن رو اضافه میکنیم و باز هم خوب میزنیم حالا نصف شیر رو اضافه میکنیم و مخلوط که شد نصف آرد رو میریزیم  و باز هم مخلوط شد باقی مونده ی شیر رو میریزیم و بعد هم آرد! از قسمت اضافه کردن شیر و آرد سرعت همزن کند باشه یا حتی با ویسک دستی هم میشه مخلوط بشه!

مواد رو توی سینی میریزیم و میذاریم توی فر برای 45 دقیقه یا تا وقتی که تستر تمیز دربیاد!

کیک که پخت کمی که خنک شد از قالب درمیاریم و میذاریم روی شبکه سیمی تا خنک بشه! و بعد دوباره منتقل میکنیم به قالب!

 

مواد لازم کرم فیلینگ:

خامه 200 گرم

پنیر خامه 200 گرم

شکلات تلخ 100 گرم

شکر 5 قاشق غذاخوری

پودر ژلاتین 1 قاشق غذاخوری

شیر 4/3 پیمانه

پودر کاکائو 1 قاشق چایخوری پر

آب جوش 2 قاشق غذاخوری

 

پودر کاکائو رو توی آب جوش حل میکنیمژلاتین رو روی کمی از شیر میپاشیم و اسفنجی که شد روی بخار آب میذاریم تا حل بشه و شفاف! میذاریم کنار تا خنک بشه!

شکلات رو هم آب میکنیم

خامه و پنیر خامه ای و شکر رو کمی میزنیم بعد شکلات ذوب شده و پودر کاکائوی حل شده رو اضافه میکنیمو در نهایت شیر و ژلاتین! حالا این مایع رو میریزیم روی کیک که برگردونده بودیم توی سینی! میذاریم یخچال! این کرم تقریبا به خورد کیک میره و طعم عالی ای بهش میده! 3 ساعت باشه توی یخچال خوبه!

 

مواد کرم تاپینگ:

شیر 2 پیمانه

شکر 5 قاشق سوپخوری

پودر هات چاکلت 2 بسته یا 50 گرم

پودر ژلاتین 20 گرم

خامه 200 گرم

 

پودر ژلاتین رو روی 4/1 پیمانه آب میریزیم و اسفنجی که شد به روش بن ماری ذوبش میکنیم

شیر و خامه و شکر رو روی حرارت میذاریم تا شکر حل بشه و مایع گرم بشه، پودر هات چاکلت رو اضافه میکنیم و از روی حرارت برمیداریم مایع ژلاتین رو که کمی از حرارت افتاد اضافه میکنیم

حاا تاپینگ رو توی محیط آشپزخونه میذاریم تا کاملا سرد بشه، وقتی سرد شد تاپینگ رو هم روی کرم و کیک قبلی میریزیم و میذاریم یک شب بمونه تا خوب ببنده که وقت برش کار تمیز دربیاد!

فردا صبحش با یه چاقوی تیز برش میدیم و روش رنده شکلات میدیم و سرو میکنیم بهتره کوچیک ببرین سایز شیرینی چون خیلی سنگینه اما خوشمزه!

 

با چای خیلی میچسبه نوش جان

 

 

* پیمانه ها 250 میلی لیتری هستن!

* سایز همه چی با قاشق ها و پیمانه های اندازه گیری گفته شده!

 

 

* صفحه ی فیس*بوک ما >> تستر    Tosterr

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩۱/۸/۱٠ ساعت ۱٠:۳٧ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()