Toster

( تستر کوچیکه و تستر اعظم )

ترشی فلفل ( Pickled Peppers )

وقتی هوا سرد میشه بازار ترشی و شور خوب براهه! مخصوصا اگه معطر و اسپایسی باشه که دیگه محشره! این ترشی فلفل واقعا خوش عطره و به نظر من غیر از اینکه کنار غذا میتونه باشه! توی آشپزی هم غذا رو خیلی خارق العاده میکنه و طعم خیلی دلچسبی میده!

 

فلفل سبز و قرمز قلمی نیم کیلو

سرکه به مقدار لازم

سیر 4 حبه

ترخون 2 شاخه

نمک 3 قاشق سوپخوری

آب 2 لیتر

 

اگه بخوایم خیلی ساده فلفل ها رو بندازیم توی سرکه، بعدا یه طعم تلخی ای میده که خیلی مطلوب نیست!

اول فلفل ها رو خوب میشوریم و میذاریم آبش بره!

توی قابلمه آب و نمک رو میریزیم و میذاریم روی گاز تا بجوشه، وقتی جوشید میذاریم تا سرد بشه بعد فلفل ها رو میریزیم توش و در قابلمه رو میذاریم

قابلمه رو میذاریم جای خنک تا دو شب بمونه و حسابی تلخی فلفل ها دربیاد

بعد آبکش میکنیم میذاریم وقتی آبش رفت میریزیم روی دستمال تا کامل خشک بشه و چون اگه ذره ای رطوبت داشته باشه ترشی بعدا کپک میزنه

دو تا شیشه ی تمیز میاریم، توشون یه حبه سیر و نصف شاخه از ترخون رو میندازیم و روش تا نصف فلفل میچینیم و دوباره 1 سیر و نصف شاخه ترخون رو میذاریم و تا بالا فلفل میچینیم بعد روش سرکه میریزیم تا پر بشه!

اگه درب شیشه فلزی هستش یه نایلون میذاریم و دربشو میبندیم!

میذاریم یه جای خنک تا ترشی خوشمزه ی فلفل آماده بشه!

 

* میشه هم فلفل تند استفاده کرد هم فلفل شیرین!

* سرکه میتونه سفید یا قرمز باشه! من از سرکه کاراملی استفاده میکنم و به نظرم خوشمزه میشه فقط ممکنه کمی تیره بشه که بازم خوبه!

* ترخون رو بشورین بذارین اون هم روی دستمال خشک بشه و آبش بره!

* میشه به جای این فلفل های قلمی از فلفل های کبابی هم استفاده کنین که فوق العاده تند میشه و آتشین!

 

کنار غذاهاتون از این چاشنی خوشمزه لذت ببرین :)

 

 

* صفحه ی فیس*بوک ما >> تستر Tosterr

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩۱/٧/۱۸ ساعت ٩:٤٩ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()