Toster

( تستر کوچیکه و تستر اعظم )

اسفناج پر شده با گوشت ( Stuffed Spinach with meat )

این یه غذای خیلی سبک و خیلی خوشمزه اس! البته میشه به عنوان پیش غذا هم سروش کرد! مواد داخلش هم که سلیقه ایه! در کل موجود خوشمزه ایه!

مواد لازم:

برگ های بزرگ اسفناج به مقدار لازم

گوشت 200 گرم

پیاز 1 عدد بزرگ

جعفری خورد شده 4 قاشق

گوجه فرنگی پوره شده 2 عدد

پنیر پیتزا یا پنیر فتا مقداری

رب 2 قاشق

تخم گشنیز، لیمو فلفلی، نمک

آب گوشت یا مرغ 1 لیوان

 

اول مواد داخلش رو درست میکنیم، پیاز رو ریز خورد میکنیم و تو 2 قاشق روغن تفت میدیم تا سبک و بلوری بشه، نصفش رو برمیداریم

تو بقیه اش گوشت رو میریزیم و تفت میدیم و بعد ادویه ها رو اضافه میکنیم و در آخر 1 قاشق از رب رو میریزیم و میذاریم تا کمی بپزه! در آخر نصف جعفری رو اضافه میکنیم و میذاریم سرد بشه!

یه قابلمه بزرگ رو تا نصف آب میکنیم و با کمی نمک تا بجوشه! یه کاسه ی بزرگ رو هم پر از آب و یخ میکنیم! برگهای اسفناج رو 2 دقیقه یعنی تا زمان که رنگشون عوض بشه توی آب جوش میذاریم و بعد میندازیم توی آب یخ تا هم نرم بشن هم در واقع بلانچ بشن!

خیلی آروم برشون میداریم و روی یه سطح صاف پارچه ای میندازیم حواستون باشه که احتمال اینکه پاره بشن خیلیه!

روی سطح کارمون دوتا برگ رو روی هم میذاریم طوری که نصقیشون روی هم باشه و سطح بزرگتری بدن! پشت برگ به رومون باشه که وقتی پیچیدیم رویه ی برگ که سبز و براقه روی کار باشه!

یکم از مواد رو روش میریزیم و روی اون کمی پنیر دلخواهمون! و خیلی آروم اسفناج رو میپیچیم ! همه رو همین طور آماده میکنیم

نصفه ی پیازی رو که تفت داده شده بود برمیداریم و توش گوجه ی پوره شده و رب و آب مرغ و مابقیه جعفری رو اضافه میکنم، نمک و فلفل رو هم میزون میکنیم

مواد سس رو میریزیم توی پیرکس یا ظرف فر و داخلش اسفناجای پیچیده شده رو میذاریم جوری که درز بسته شون زیر باشه و برای نیم ساعت توی فر یا تا زمانی که کمی سس غلیظ بشه و فقط پنیرها آب بشن توی فر باشه میشه از ماکروویو هم استفاده کرد که سریع تره!

اگه دوست نداشتین این همه سس داشته باشه بذارین غلیظ تر بشه روی حرارت بعد به پیرکس اضافه کنین!

تقریبا با این مواد 10 تا از اسفناج پیچا میتونین داشته باشین!

طعم این غذا اگه اسفناج دوست داشته باشین عالیه! و حسابی مملو از آهن هستش، اگه مثل من رژیم باشین فقط کمی پنیر فتا اضافه کنین و البته بدون پنیر هم عالیه!

نوش جان :)

 

* صفحه ی فیس*بوک ما >> تستر Tosterr

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩۱/٧/۱٥ ساعت ۱٠:۱۱ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()