Toster

( تستر کوچیکه و تستر اعظم )

کیک بستنی شکلات و کارامل

یه دسر خوشمزه! سنگین و پر کالری! اما خب بعضی وقتا میشه ازش لذت برد، کیک بستنی انواع مختلف داره! در واقع یه ایده برای سرو بستنی هستش!

تو این رسیپی یه چیز ساده و در واقع سر هم کردن چیزای آماده هستش! رسیپی های جدی تر رو هم میذاریم!

 

مواد لازم رو بسته به سایز ظرف انتخاب میکنیم! همش هم حاضری و سریع و راحت :)

مواد لازم:

رولت خامه ای خوشمزه!

بستنی شکلاتی یا کاراملی بی نظیر!

شکلات تلخ مرغوب!

دلسه دلچه ی دلچسب! از این لینک >> دولسه دلچه ( dulce de leche )

گردوی مقوی

 

بسته به تعداد یه کاسه برمیداریم و توش یه سلفون پهن میکنیم و تمام دیواره و کف رو رولت میچینیمف کمی فشرده بهم که لاشون زیاد باز نباشه!

 

بستنی رو با گردوی خورد شده اما له نشده! و شکلات رنده شده و 2 قاشق دلسه دلچه مخلوط میکنیم و روی رولت ها میریزیم

 

سلفون رو روی بستنی میندازیم و جمع میکنیم تا توی فریزر بو نگیره! کاسه رو برای 4 ساعت میذاریم فریزر تا خوب سفت بشه!

برای سرو روی ظرفمون برمیگردونیم و سلفون رو از روش جدا میکنیم

روش رو دلسه میریزیم اما نه اونقدر که شیرینیش دل رو بزنه! میتونین دلسه رو با کمی خامه مخلوط کنین تا شیرینیش کم بشه

روش شکلات رنده میکنیم و با کله میپریم توش! یامی :)

 

 

* برای کیک بستنی کیک های اسفنجی و رولت مناسبه چون توی فریزر یخ نمیزنه و سفت نمیشه!

* کیک بستنی رو از فریزر که درآوردین بعد از 5 دقیقه سرو کنین تا ازون سردی زیاد بیوفته!

*همیشه چند ساعت بذارین توی فریزر بمونه تا بستنیش خوب بگیره و شل نباشه!

 

* صفحه ی فیس*بوک ما >> تستر Tosterr

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩۱/٧/٥ ساعت ٤:٥٦ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()