Toster

( تستر کوچیکه و تستر اعظم )

پودینگ کلاسیک وانیلی با سس هلو و توت فرنگی ( classic vanilla pudding )

پودینگ هایی که کرمی هستند فوق العاده ساده هستند و بسیار خوشمزه! این مدل کلاسیک هست و یه بیس میتونه باشه برای دسراتون و میتونید طعم دارش کنین!

 

مواد لازم برای 2 عدد جام:

شیر 1 پیمانه

نشاسته ذرت 1 قاشق سوپخوری

شکر 2 قاشق سوپخوری

نمک  1 پینچ

زرده تخم مرغ 1 عدد

کره 1.5 قاشق چایخوری

وانیل کمی

 

همه مواد رو به جز کره با هم مخلوط میکنیم و یکدست که شد میذاریم روی حرارت متوسط و مرتب هم میزنیم تا بپزه و غلیظ بشه! نباید حرارت رو زیاد کنیم چون سریع غلیظ میشه بدون اینکه بپزه و مزه ی خوبی نخواهد داشت!

وقتی اونقدر غلیظ شد که پشت قاشق چوبی رو یه لایه پوشوند کره رو اضافه میکنیم و بعد از 2 دقیقه از روی حرارت برمیداریم

پودینگ رو مریزیم توی یه کاسه و روی سطحش رو یه سلفون میندازیم دقیقا روی پودینگ تا بچسبه و پودینگ رویه نبنده! میذاریم خنک بشه

 

سس هلو و توت فرنگی:

1 عدد هلوی متوسط رو 2 دقیقه میندازیم توی آب جوش و بعد سریع میندازیم توی آب سرد که یخ داره! پوستش خیلی راحت جدا میشه!

هلوی پوست گرفته و 4 عدد توت فرنگی و 1 قاشق پودر قند رو با هم میکس میکنیم و سسمون آماده است!

پودینگ رو توی جام ها میریزیم و روش رو سس هلو میدیم و میره توی یخچال تا 3 ساعت بمونه!

بسیار خوشمزه و دلچسب! نوش جان

 

 

* صفحه ی فیس*بوک ما >> تستر Tosterr

 

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩۱/٧/۳ ساعت ٦:٥٩ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()