Toster

( تستر کوچیکه و تستر اعظم )

قارچ پلو ( Mushroom Rice )

درست کردن یه غذای آسون و خوشمزه یکی از واجبترین امتیازاته!

این یه مدل از قارچ پلو هستش که ورژن هندیشه! ایشالله مدلای دیگه ای رو هم میذاریم، این رو من از مجله هنر*آشپزی پزوندم که واقعا عالی بود!

 

 

مواد لازم:

برنج باسماتی 2 پیمانه

قارچ 250 گرم

پیازچه 250 گرم

سیر رنده شده 1 قاشق چایخوری

دانه ی هل 3 عدد ( من به جاش کمی پودر هل ریختم )

کره 50 گرم

زعفران اماده کمی

زنجبیل رنده شده 1 قاشق چایخوری

گرام ماسالا 1 قاشق چایخوری ( کمی کمتر ریختم ) ,, لینک تهیه ی گرام ماسالا

نمک به میزان لازم

گشنیز خورد شده کمی برای تزیین

 

سیر و پیازچه رو توی 1 قاشق روغن تفت میدیم، کره و قارچ رو اضافه میکنیم برنج شسته شده رو به همراه زنجبیل و گرام ماسالا اضافه میکنیم کمی که تفت خورد نمک و آب رو اضافه میکنیم و روی حرارت تند میذاریم وقتی جوشید درب قابلمه رو میذاریم و حرارت رو ملایمتر میکنیم تا برنج پخته و دم بکشد بعد از اتمام آب حرارت رو خاموش میکنیم 5 دقیقه استراحت میدیم، بعد روش زعفران میدیم

توی دیس میکشیم و روش رو گشنیز خورد شده میدیم و نوش جان  چنگال آروم مخلوطش میکنیم البته میتونیم از اول هم زعفران رو بدیم تا برنچ خوشرنگی داشته باشیم

 

 

* اگه با این مدل پخت مشکل داشتین یا برنج باسماتی نبود! وقتی آب رو ریختین با حرارت تند و در باز بذارین بجوشه تا آبش تبخیر شه بعد دمکنی بذارین و حرارت رو کم کنین تا 20 دقیقه دم بکشه!

* برای انتخاب قارچ بهتر، باید قسمت کلاهک و پایه به هم وصل باشه و هاگ قارچ دیده نشه اینطوری هم قارچ تازه تری دارین هم اینکه قارچ سیاه نمیشه

* اگه دونه هل رو ریختین بعد از پخت درشون بیارین البته اگه دیدینشون!!

* برای 3 تا 4 نفر کافیه!

* برای داشتن یه زعفران خوش رنگ به جای دم کردن با آب جوش، بریزینش توی یه استکان کوچیک و روش 2 قالب یخ کوچولو بندازین و درش و بذارین! خودش آروم آروم آب بشه و اینطوری یه زعفران بی نهایت خوشرنگ خواهید داشت!

 

 

* صفحه ی فیس*بوک ما >> تستر  Tosterr

 

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩۱/٦/۱٦ ساعت ٢:۱٤ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()