Toster

( تستر کوچیکه و تستر اعظم )

گرام ماسالا ( Gram masala )

امروز یه ادویه ی فوق العاده داریم! که هم توی هند و هم تو خیلی از جاها ادویه ی محبوبیه! گرام ماسالا در واقع به میکس ادویه هایی که کمی تند و پر طعم هستن گفته میشه! گرام به زبان هندی یعنی تند و هات!  ماسالا هم یعنی میکس و مخلوط! اما این ترکیب خیلی هات نیست و تندی خوبی داره!

اما طعم و بوی خاص و خیلی خوبی داره! برای ما که خیلی جدید و بی نظیره!

 

مواد لازم:

پودر تخم گشنیز 1 قاشق سوپخوری

پودر زیره ی سبز نصف قاشق سوپخوری

پودر فلفل سیاه نصف قاشق سوپخوری

دانه زیره ی سیاه 1 قاشق چایخوری

پودر زنجبیل 1 قاشق چایخوری

دارچین نصف قاشق چایخوری

پودر هل سبز یک چهارم قاشق چایخوری

برگ بو کوچک 2 عدد

فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری

خیلی راحت همه ی مواد رو اندازه میکنم و میریزیم توی آسیاب! روشن میکنیم تا خوب میکس و یه ادویه ی نرم و خوشرنگ به ما بده! اگه آسیاب تو ذسترس نبود توی هاون نرمش میکنیم و میکوبیم!

اگه ادویه ها رو پودر نشده دارین توی تابه بدون روغن میتونین خرارت بدین تا عطرش آزاد بشه و بعد میکس کنین اما خیلی باید احتیاط کنین که نسوزن و تغییر رنگ نده! که البته اگه این کار رو هم نکردین موردی نداره!

کاربرد این ادویه فقط توی غذاهای هندی نیست! توی انواع برنج های مخلوط و خورشتی و ... بریزین و بی نهایت از عطر غذاتون لذت ببرین

فقط کمی این ادویه تنده و معطر که باید طبق ذائقه ریخته بشه!

کم کم وارد آشپزخونه ی هند هم میشیم و غذاهای پر ادویه ی هندی رو میذاریم

 

* صفحه ی فیس*بوک ما >> تستر Tosterr

 

 

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩۱/٦/۱۱ ساعت ٩:٠٦ ‎ق.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()