Toster

( تستر کوچیکه و تستر اعظم )

کاپ کیک آلبالو ( Cherry Cupcake )

اینم آخرین پست آلبالویی تو آخرین ماه تابستون!

این کاپ کیک رو از رو دست عارفه جون >> ته چین پزوندم و خیلی خوش مزه بود! طعم ترشی توی مافین عالی بود! با یه رویه ی کریسپی! اما بافت کیک نرم و خوشمزه!

 

مواد لازم:

آرد 2 پیمانه

بیکینگ پودر 1.5 قاشق چایخوری

نمک نصف قاشق چایخوری

کره نصف پیمانه

شکر 1 پیمانه

تخم مرغ 2 عدد

وانیل 1 قاشق چایخوری

شیر نصف پیمانه

آلبالو 2 پیمانه

 

مواد رویه ی کاپ کیک:

شکر 3قاشق غذاخوری

آرد 2 قاشق غذاخوری

کره سرد 2 قاشق غذاخوری

 

آلبالو ها رو هسته میگیریم

توی قالب کاپ کیک رو کپسول میذاریم

آرد و بیکینگ پودر و نمک رو الک میکنیم

فر رو روی 180درجه میذاریم تا گرم بشه

کره و شکر رو کمی میزنیم تخم مرغ ها رو با وانیل ریخته و هم میزنیم و بعد شیر رو اضافه میکنیم و در آخر مواد خشک رو میریزیم و فولد میکنیم تا یکدست بشه

آلبالو رو هم اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم

توی کپسول ها رو تا 3/2 پر میکنیم

من با نصف مواد 11تا  کاپ کیک بدست آوردم

مواد رویه رو با نوک انگشت مخلوط کرده تا مثل خورده نون بشه و روی کاپ کیک ها میریزیم

کاپ کیک ها رو میذاریم توی فر برای تقریبا 25 دقیقه تا زمانی که کمی دورش طلایی بشه

کاپ کیک بسیار نرم و مطلوبیه و با چای خیلی میچسبه!

نوش جان :)

 

 

* صفحه ی فیس*بوک ما >> تستر  Tosterr

 

 

+ نوشته شده در ۱۳٩۱/٦/٧ ساعت ۱٠:٥٢ ‎ب.ظ توسط تستر کوچیکه نظرات ()